fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Bernice tunnustaa tunteensa Willille
Emmerdalen juonipaljastukset: Bernice tunnustaa tunteensa Willille

Emmerdalessa ensi viikolla perhe päättää sittenkin pitää Livin puolia ja Bernicen mielestä Willin olisi aika tehdä siirto.

Liv herää vankilan sairaalassa juotuaan epäilyttävää alkoholia. Vinny säntää paikalle Mandyn estelyistä huolimatta. Vinny päättää todistaa jollakin tavalla, että Liv on syytön, ja he alkavat kaivella Livin hämäriä muistikuvia Benin kuolin illalta. 

Paddy muistuttaa Chasia, että jos Liv onkin syytön, Aaron saattaisi palata, joten hän kannustaa Chasia olemaan Livin tukena. Chas päättää uskoa Liviä. Seuraava ongelma on juristi, johon heillä ei ole varaa. Al tarjoaa tukeaan, mutta Chas ei miehen bisneksiin suostu mukaan. 

Bernice houkuttelee Williä eroamaan Kimistä, sillä hän uskoo Willin kuuluvan yhteen hänen kanssaan. Will kaataa hänelle kuitenkin kylmää vettä niskaan kertomalla rakastavansa Kimiä. Bernice pelkää, että WIll kertoo Kimille hänen tunteistaan, mutta Will lupaa pitää salaisuuden. Lydia kuulee heidän keskustelunsa ja kielii Kimille. Tämä on kuitenkin luottavaisin mielin Willin suhteen.   

Priya on järkyttynyt kuullessaan lääkäriltä, että hänen syömättömyytensä hidastaa ihon paranemista. Amban jouluesityksessä hän saa paniikkikohtauksen ja joutuu pakenemaan paikalta. 

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Liv pidätetään Benin murhasta

Emmerdale MTV3 MA–PE.

06.01.2023 13:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa