fbq
SuoratoistoUusi Syke-kausi alkaa – tämän kohtauksen Antti Luusuaniemi muistaa ikuisesti
Uusi Syke-kausi alkaa – tämän kohtauksen Antti Luusuaniemi muistaa ikuisesti

Uudella, 13.5. Ruudussa alkavalla 12. Syke-kaudella playboy-kirurgi Max Hanssonin unelma omasta lapsesta näyttää toteutuvan, mutta vähän yllättävällä tavalla, koska lapsen äiti onkin hoitaja Jannica eikä naisystävä Johanna.

Antti Luusaniemi on näytellyt Maxia aivan sarjan alusta asti, lähes 10 vuotta.

– Olen tästä tosi kiitollinen. Sarjassa on valtavasti ystäviä, joiden kanssa tätä teen, enkä näyttelijänäkään ole päässyt paneutumaan kehenkään muuhun hahmoon yhtä perusteellisesti, Antti iloitsee.

Antin ikimuistoisin kuvaus liittyy jaksoon, jossa Max ja Johanna hakivat Norjasta siirtosydämen ja joutuivat suorittamaan leikkauksen pienkoneen toiselle pilotille ilmassa.

– Vaikka kohtausta ei kuvattu ilmassa, tehtiin se kuitenkin oikeassa pienkoneessa ja oli sillä tavalla makee juttu, Antti muistelee.

Lue myös: Syke on opettanut Nicke Lignelille paljon lääkärin hommasta: Uskaltaisiko leikata potilaan jo oikeasti?

Syke

Luottomiestäkin on tulossa lisää, ja siihen liittyvän elokuvan valmistelu etenee. Lisäksi Antin voi nähdä C Moren Kansan vihollinen -sarjassa sekä Ylelle jossain vaiheessa tulevassa Helsinki syndrooma -sarjassa.

Antti myös valmistelee täyttä häkää elokuussa Hyvinkäällä järjestettävää Red Carpet -elokuvafestivaalia. Hän iloitsee, että tänä vuonna se voitanee taas järjestää konserttien kera. Aikoo mies vähän lomaillakin.

– Lähdemme vaimon kanssa käymään Italiassa. Loman jälkeen jään vielä toviksi Cannesin elokuvafestivaaleille työhommiin. Se reissu on vähän sellainen yhdistetty työ- ja lomamatka, Antti kertoo.

Lue myös: Antti Luusuaniemi Luottomiehen uudesta kaudesta: "Oli ihana ohjailla hahmoja kiusallisiin tilanteisiin!"

Sykkeen 12. kausi alkaa perjantaina 13.5. Ruutuun ilmestyy sarjasta yksi uusi jakso torstaisin ja perjantaisin 24.6. asti, jonka jälkeen nähdään yksi jakso torstaisin 18.8. asti.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
Teksti: Atte Alhainen | Kuvat: Timo Korhonen, Nelonen