fbq
suoratoistoAntti Luusuaniemi Luottomiehen uudesta kaudesta: "Oli ihana ohjailla hahmoja kiusallisiin tilanteisiin!"
Antti Luusuaniemi Luottomiehen uudesta kaudesta: "Oli ihana ohjailla hahmoja kiusallisiin tilanteisiin!"

Supersuositun sarjan on käsikirjoittanut Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi, samaiset veijarit myös tähdittävät sarjaa tuttuun tapaan. Luottomies saa kolmen vuoden odottelun jälkeen uuden kokonaisen tuotantokauden. Luvassa on aiempaa vimmaisempi sukellus erillistaloasumisidyllin kulissien takaiseen todellisuuteen.

Kahdeksan jakson aikana nähdään, miten kaoottinen kaksikko Juhis ja Tommi selviää ylinopeussakoista, uusista naapureista, ilmatilan loukkauksesta ja muista haastavista tilanteista.

-Kolmatta tuotantokautta kirjoittaessa hahmot olivat tuttuja, ja oli ihana ohjailla heitä kiusallisiin tilanteisiin. Nautin tekemisestä todella paljon, ja mielestäni sekä minun että Karin intohimo hahmoja kohtaan välittyy erinomaisesti uudessa kaudessa, Antti kertoo.

Lue myös: Suomalaisten suosikkisarja palaa ruutuun! Antti Luusuaniemi paljastaa Katsolle Luottomiehen salaisuuden: Siksi se varmaan toimii!

Kari Ketonen työskentelee triplaroolissa Luottomiehen uudella kaudella.

Kolmannen tuotantokauden on ohjannut lukuisista komedioista tuttu Kari Ketonen. Triplarooli ohjaaja-käsikirjoittaja-näyttelijänä oli hektinen, mutta mieluisa.

-Pystyin tekemään sekä ohjaajana että näyttelijänä ratkaisuja, jotka tuntuvat lopullisissa jaksoissa toimivan. Myös leikkaus, musiikki ja äänimaailman rakentaminen olivat palkitsevia työvaiheita, joissa pienillä, katsojalle usein lähes huomaamattomilla keinoilla saatiin kohtausten ja jaksojen tunnelmaa ja kulkua vietyä yhä hauskempaan ja etenevämpään suuntaan, Kari intoilee.

Lue myös: Sykkeen playboykirurgi vai Luottomiehen luuseri? Tällainen Antti Luusuaniemi on oikeasti siviilissä: ”Mutta jos vaimo saisi toivoa…”

Päärooleissa nähdään aiempien tuotantokausien tapaan Antti Luusuaniemi (Tommi), Kari Ketonen (Juhis) sekä Maria Ylipää (Harriet). Lisäksi jaksoissa vilahtaa hengästyttävä joukko muita Suomen eturivin näyttelijöitä ja tunnettuja kasvoja:  Aarni Kivinen, Anu Sinisalo, Heikki Herva, Heli Sutela, Joonas Nordman, Juha-Pekka Mikkola, Jussi Lampi, Kaarina Hazard, Karim Rapatti, Karin Pacius, Kristo Salminen, Leena Uotila, Mikko Roiha, Minna Koskela, Miro Laiho, Niko Rajala, Rauno Ahonen, Rebecca Viitala, Sebastian Rejman, Senna Vodzogbe, Taneli Mäkelä, Tero Koponen ja Vilma Sippola

Luottomiehen 3. kausi Yle Areenassa 16.11. ja Yle TV2:ssa 20.11. alkaen lauantaisin kolme jaksoa klo 21.30

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
13.10.2021 17:48 | Teksti: Sonja Peltomäki I Kuvat: Yle

Seuraa meitä somessa