fbq
SuoratoistoUusi Au pairit -kausi alkaa – Kendralle rajut seuraukset riidan päätteeksi: joutuu neuvottomana yön selkään
Uusi Au pairit -kausi alkaa – Kendralle rajut seuraukset riidan päätteeksi: joutuu neuvottomana yön selkään

Toukokuussa Yle Areenassa julkaistiin uusi Au pairit -kausi, jossa neljä suomalaisnuorta matkusti Panamaan hoitamaan lapsia au pairin roolissa. Kaudelta ei draamaa puuttunut, kun kihloissa oleva Jenni katoili kesken baari-iltojen vieraiden miesten matkaan. 

Lue myös: Au pairit tyrmistyvät varatun Jennin touhuista Panamassa – katoaa baareista vieraiden miesten matkaan ja palaa aamulla

Kausi oli niin koukuttava, että moni ahmi sen kertarykäisyltä. Onneksemme Au pair -faneja ei jätetä rannalle ruikuttamaan, sillä Yle Areenassa julkaistiin keskiviikkona 22.6. Hollannin Au pairit -realitysarjan toinen kausi. Viisi hollantilaisnuorta matkustaa kaudella Roomaan. 

Lapsia Italian pääkaupunkiin lähtee hoitamaan Joshua, Nikki, Julia, Chaundae ja Kendra. Miten käy, kun viisi parikymppistä nuorta muuttaa perheisiin, joissa on erilainen kulttuuri ja kasvatustavat kuin omassa kotimaassa?

y
Kuvassa vasemmalla Chaundae, vieressä Kendra, keskellä Joshua, jonka vierässä Nikki ja hänen vieressään Julia. 


Kuin apinoita!

Ongelmia ilmenee heti 20-vuotiaalle Kendralle, joka muuttaa kolmeksi kuukaudeksi asumaan italilaiskirjailijan ja tämän freelance-valokuvaajana työskentelevän aviomiehen luo. Perheessä on kolme lasta, ala-asteikäinen poika ja 3,5 -vuotiaat kaksospojat.

Perhe kutsuu kaksospoikia barbaareiksi. Perheessä on ollut lukuisia au paireja, osa ei ole kestänyt ja osa on saanut potkut. Perhe tarvitsee apua, sillä äiti ei pärjää yksin kolmen lapsen kanssa hänen miehensä tehdessä reissutöitä. 

Lue myös: Muistatko nämä Au pair -kohut? Yksi iski perheen isän, toinen juotti viinaa väkisin, riitoja ja draamaa

Jo ensikohtaamisella totuus iskee vasten Kendran kasvoja, kun lapset juoksevat villinä hänen ympärillään. 

– Nämä ovat kuin pikkuapinoita, Kendra toteaa hieman kauhistuneena. 

Kendra yrittää tehdä tuttavuutta lapsiin ja leikkiä heidän kanssaan. Hän ei saa kuitenkaan lapsiin kontaktia. 

– En ole tottunut tällaiseen ilmapiiriin. He ovat suloisia, mutta kun yritin leikkiä heidän kanssaan, he itkivät, huusivat tai halusivat vanhempiensa luo. He löivät, purivat ja potkivat minua, Kendra itkee ohjelmassa. 

Mafiakytköksiä

Kendra ei saa kontaktia myöskään perheen äitiin. Nuori hollantilaisnainen tekee lopulta päätöksen ja päättää lähteä perheestä. 

Hän pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja lähtee hotelliin. Kendra kertoo lähtevänsä tapaamaan myös uusia tuttujaan. 

– Menen mafiaravintolaan, jonka henkilökuntaan olen tutustunut. Paikalla on kuulemma mafiayhteyksiä, mutta sama se, siellä on mukavaa, Kendra toteaa kameroille. 

Lue myös: Au pairit Reunion: Varattu Jussi kävi strippiklubilla ja joi bodyshotteja Uudessa-Seelannissa – anopilta kylmäävä kommentti tv-esiintymisen jälkeen: ”Possu”

Kendra ja muut au pairit kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa kauden kolmannessa jaksossa. He tutustuvat toisiinsa italian tunnin ja kokkauskurssin merkeissä. Erityisesti Kendralle ja Chaundaelle maistuu viini, ja he päättävätkin lähteä jatkamaan Rooman yöhön. 

Illan päätteeksi Chaundae lähtee au pair -perheensä luokse. Avain ei kuitenkaan jostain syystä toimi porttikongiin, eikä hän halua herättää perhettä. Kendra kutsuu Chaundaen hotelliinsa yöksi. Matka sinne ei kuitenkaan suju mutkitta. 

– Pyysin ravintolatuttujani hakemaan Chaundaen, mutta minulla tuli riitaa heidän kanssaan. Pyysin heitä viemään meidät hotellille, niin että Chaundae voi tulla luokseni, mutta he jättivät meidät jonkun baarin luo, emmekä tiedä, missä olemme. Täällä ei ole takseja, ja meidän pitäisi päästä nukkumaan, Kendra toteaa. 

Lue myös: Yksi au paireista lähtee kesken kauden kotiin: ”Tää on ollut mulle raskasta”

Kaksikko vaeltaa vesisateessa keskellä yötä Rooman katuja pitkin, eikä takseja ole mailla eikä halmeilla. 

Lopulta matka päättyy kuitenkin hyvin. Kaksikko löytää baarin, jonka pitäjä soittaa heille taksin hotellille. 

Hollannin Au pairit -realitysarjan kaksi kautta katsottavissa Yle Areenassa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
22.06.2022 13:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Yle

Seuraa meitä somessa