fbq
TVMuistatko nämä Au pair -kohut? Yksi iski perheen isän, toinen juotti viinaa väkisin, riitoja ja draamaa
Muistatko nämä Au pair -kohut? Yksi iski perheen isän, toinen juotti viinaa väkisin, riitoja ja draamaa

Suosittua Au pairit -sarjaa on tehty jo vuodesta 2014 lähtien. Ohjelmassa neljä suomalaisnuorta lähtee töihin tuntemattomiin perheesiin kaitsemaan lapsia. Perhearjen ulkopuolella nuoret pääsevät nauttimaan myös maan yöelämästä ja muista viihdykkeistä. Myös ihastumisia on koettu. 

Ensimmäisellä kautella nuoret matkustivat Lontooseen, vuonna 2015 Los Angelesiin, vuonna 2016 Australiaan, vuonna 2017 Kanadaan, vuonna 2018 Miamiin, vuonna 2019 Havaijille, vuonna 2020 Uuteen-Seelantiin, vuonna 2021 Irlantiin ja uusimmalla, toukokuussa julkistulla kaudella Panamaan.

Lue myös: Muistatko Au Pairit -sarjasta tutun Janen? Tältä ex-Tähtityttö näyttää nyt!

YOLO

Sarjan toisella kaudella mukana oli ensimmäiseltä kaudelta tuttu Mira Lepistö, Henna, Judith ja Janita, jotka matkustivat Los Angelesiin.  

Keskustelua eniten kaudella aiheutti lappeenrantalainen Janita, jonka biletys ja lähtö isäntäperheestä saivat aikaan somekeskustelua. Janita odottikin lastenhoitoa enemmän treffailua ja rakkautta. Hän joutui lähtemään lopulta muita au paireja aiemmin, sillä hänen asenteensa ei miellyttänyt isäntäperhettä. 

Janita totesi, että hän elää YOLO-asenteella (You only live once, elät vain kerran). 

Suhde sinkkuisään

Sarjan kolmannella kaudella au pairit suuntasivat Australiaan. Kaudella mukana ollut Henrietta ihastui päätä pahkaa toisen au pairin Isabellan isäntäperheen sinkkuisään, joka oli tuolloin 33-vuotias. Henrietta oli 21-vuotias. Henrietta muutti jopa miehen luokse asumaan. Suhde ei kuitenkaan mennyt toivotusti, sillä Scott heitti Henriettan pihalle. Soppa sen kun sakeni, sillä toisen au pairin Juhon isäntäperheen sinkkuäiti oli ihastunut Scottiin. 

Ylen artikkelin mukaan Henriettan ja Scottin suhde kesti puolitoista kuukautta. Henrietta kertoi haastattelussa, että he olivat suunnitellet yhteistä tulevaisuutta, mutta eivät ole enää missään tekemissä. Mies oli estänyt Henriettan Facebookissa. 

Australia
 Henrietan (toinen oikealla) lisäksi kaudella nähtiin Susa Kettunen , Isabella Huotelin ja  Juho Takkinen. 

Maantieto hakusessa

Au pairit Kanadassa -kaudella kohua aiheutti ennen jo sen ilmestymistä lempääläinen Mona, joka möläytti, että Kanada sijaitsisi Viron alapuolella. Mona nähtiin juuri ilmestyneessä Au pairit Reunion -jaksossa, jossa hän kertoi sanomiensa taustoista ja selvensi, että oli ennen matkaansa tutustunut Googlen avulla tarkemmin maahan. 

Matkallaan hän tapasi Tinderin kautta myös miehen, jonka kanssa vietti tiiviisti aikaa. Suhde kaatui lopulta välimatkaan. 

Lue myös: Au pair -Iida lähti Panamaan Tinder-treffit mielessä – paikallisten miesten tavat hämmensivät: ”ehdottelivat heti”

Mona
 

"Ärsyttää, kun kukaan ei juo"

Seinäjoelta kotoisin oleva Jane Hölsö nähtiin Au paireissa kahdella kaudella. Ensimmäisen kerran hän lähti hoitamaan lapsia Miamiin. Seuraavana vuonna hän pelmahti kesken kauden Au pairit Havaijilla -ohjelmaan mukaan.

Janen suorasukaisuus aiheutti toisinaan eripuraa au pairien keskuudessa. Jane viihtyi arjen ulkopuolella myös bilettämässä ja piti myös huolen, ettei kukaan ole juomatta bileissä. 

Miami-kaudella nähdään kohtaus, kun au pairit ovat veneilemässä. Meno on villiä, ja kannella nautitaan viinaa suoraan pullosta. Jane yrittää juottaa Neaa, mutta tälle ei maistu. Sen tajutessaan Jane alkaa juottamaan Neaa väkisin. Jane hermostuu ja lähtee sisälle. 

– Ärsyttää, kun yksi ei juo, Jane huudahtaa dramaattisesti.

– Vitun kivaa iltaa vaan, hän jatkaa perään. 

Nykyisin Jane luo uraansa näyttelijänä. Kuvassa hän on Pohjolan laki -sarjan kuvauksissa. 

Hämmentävä tilanne 

Yksi tilanne Au pairit -sarjassa hämmensi erikoisuudellaan, kun Kanada-kaudella Vanessa tuohtui toiselle au pairille Johannalle siitä, kun tämä kysyi häneltä, miksi hän halusi au pairiksi.

Vanessa tivasi, miksi Johanna kysyi häneltä tällaista. 

–  No eikö se ole ihan normaali kysymys? Johanna ihmetteli. 

–  Sä kyseenalaistat minut, että miksi olen täällä au pairina. 

Vanessan mielestä kysymys oli outo, koska hän oli ollut puolitoista kuukautta pidempään au pairina kuin Johanna. 

–  Se on vähän niin kuin kysyisi joltain ammattiurheilijalta, että onko sun järkeä jatkaa tätä, Vanessa yritti selventää Johannan purskahtaessa nauruun. 

Vanessa vaati Johanna lähtemään, mutta tämä ei suostunut siihen. Lopulta Vanessa poistui paikalta. 

Vaness
Vanessa aiheutti kohua käytöksellään Au pairit -sarjassa. 

Au pairien kausilla on koettu rutkasti myös muita kohuja, kuten vuonna 2020, kun Jussi matkusti Uuteen-Seelantiin. Nuori mies päätyi strippiklubille juomaan bodyshotteja, vaikka tyttöystävä odotti Suomessa. 

Lue lisää: Au pairit Reunion: Varattu Jussi kävi strippiklubilla ja joi bodyshotteja Uudessa-Seelannissa – anopilta kylmäävä kommentti tv-esiintymisen jälkeen: ”Possu”

Myös tuoreimmalla, Au pairit Panamalla -kaudella kihloissa oleva Jenni sai pienenmoisen kohun aikaan lähtemällä kahtena iltana peräkkäin vieraan miehen matkaan. 

Lue lisää: Au pairit tyrmistyvät varatun Jennin touhuista Panamassa – katoaa baareista vieraiden miesten matkaan ja palaa aamulla

Lisäksi Panamassa oli mukana Tiia, joka ei tullut toimeen isäntäperheidensä kanssa ja lähti kahdesta kodista ovet paukkuen kirosanojen säestämänä.

Lue lisää: Au pair -Tiia häipyy jo toisesta perheestään herjattuaan äitiä alatyylisesti: ”Ulos talostani!”

Kaikki Au pair -kaudet katsottavissa Yle Areenassa. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
05.06.2022 12:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Yle

Seuraa meitä somessa