fbq
SuoratoistoAu pairit Reunion: Varattu Jussi kävi strippiklubilla ja joi bodyshotteja Uudessa-Seelannissa – anopilta kylmäävä kommentti tv-esiintymisen jälkeen: ”Possu”
Au pairit Reunion: Varattu Jussi kävi strippiklubilla ja joi bodyshotteja Uudessa-Seelannissa – anopilta kylmäävä kommentti tv-esiintymisen jälkeen: ”Possu”

Studioon saapui myös jyväskyläläinen Jussi, joka oli mukana kaksi vuotta sitten nähdyllä Au pairit Uudessa-Seelannissa -kaudella. 
Jussi ja kolme muuta suomalaista matkustivat Aucklandiin vieraaseen kulttuuriin. 

Lue myös: Au pairit tyrmistyvät varatun Jennin touhuista Panamassa – katoaa baareista vieraiden miesten matkaan ja palaa aamulla

Jussin arki sujui perheen kanssa pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Yksi näistä oli se, kun Jussi kolaroi perheen auton. Myös arjen ulkopuolella sattui ja tapahtui. Lastenhoitamisen ohessa nuoret pääsivät tutustumaan myös yöelämään. 

Jussia koto-Suomeen jäi odottamaan tyttöystävä Edit. Jussi toteaa nyt, että tilanne ei ollut millään muotoa otollinen Editille. 

– En ehkä voisi kuvitella naiselle tai tytölle huonompaa tsägää kuin että poikaystävä lähtee tyttöjen kanssa Au paireihin, toiselle puolelle maapalloa ja vielä tällainen liikkuva luonne. Ei ollut varmaan kauhean nättiä tyttöystävälle, Jussi pohtii jaksossa. 

Jussi
Au pairit Reunion -jaksossa Jenni Poikeluksen seuraksi studioon saapuivat Jussin lisäksi Jenni (Au pairit Panamassa), Annika (Au pairit Havaijilla), Ada (Au pairit Irlannissa), Mona (Au pairit Kanadassa) ja Talvikki (Au pairit Havaijilla). 

Kauden aikana nähtiin ihastumisen merkkejä, kun espoolainen Ada myönsi olevansa kiinnostunut Jussista ja ajatteli myös Jussin ajattelevan samoin. Jussi myös päätyi Adan sohvalle nukkumaan erään bileillan päätteeksi. 

Jussi kertoo nyt kantansa asiaan. 

– Me oltiin ystäväpohjalla. Tietysti mä en voi puhua Adan puolesta. Mulle se oli selkeä kuvio, enkä ollut kiinnostunut Adasta. 

Au pairit Reunion -jaksossa nähdään kohtauksia Jussin temmellyksistä. Yksi näistä on se, kun hän nautiskelee elämästään muiden au pairien ympäröimänä. 

– Tässä tulee ihan Hugh Hefner -olo, Jussi toteaa. 

Yhtenä bileiltana Jussi päätyy strippiklubille. 

– Olen oppinut parisuhteesta ja parisuhteen rajoista. Ehkei enää strippiklubeja ja etenkään body shotteja, Jussi pohtii. 

Jussi kertoo nyt juontajalle parisuhteensa tilan. 

– Me ei olla enää yhdessä. Erottiin viime kesänä yhteisymmärryksessä, Jussi paljastaa. 

Au pairit
Au pairit Uudessa-Seelannissa -realitysarjassa mukana olivat Jussin lisäksi Ada, Sini, Jane ja Emel. Jane tuli ohjelmaan kesken kauden. 

Jussi kertoo jännittäneensä valtavasti sitä, miltä hänen Au pair -matkansa näyttää ohjelmassa. Hänen onnekseen se ei näyttänyt siltä, mitä hän ajatteli. Hän sai kuitenkin kommenttia esiintymisestään. 

– Olin välillä vähän rikki siitä, miltä toi näyttää. Pahin kommentti tuli, että possu. 

Jenni Poikelus kysyy, tuliko kommentti hänen tyttöystävältään. 

– Se oli sen aikaisen tyttöystävän äiti, Jussi paljastaa. 

Lue myös: Au pair -Tiia häipyy jo toisesta perheestään herjattuaan äitiä alatyylisesti: ”Ulos talostani!”

Au pairit Reunion katsottavissa Yle Areenassa, josta löytyvät kaikki Au pairit -kaudet. 

01.06.2022 12:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Yle

Seuraa meitä somessa