fbq
TVNo huhhuh! Unelmahäät-morsian ei tingi timanttien koosta – sulhanen: ”Ei varmaan mene lähimaksulla”
No huhhuh! Unelmahäät-morsian ei tingi timanttien koosta – sulhanen: ”Ei varmaan mene lähimaksulla”

Unelmahäät-ohjelman seitsemännessä, discovery+:ssa 9.5. esitettävässä jaksossa päästään seuraamaan 28-vuotiaiden Katariinan ja Joonaksen häävalmisteluja. Kaupan asiakaspalvelijana työskentelevä Katariina ja sähköasentajana toimiva Joonas vihittiin Helsingin Tuomiokirkossa, ja häitä juhlittiin Espoossa 80 juhlavieraan voimin. 

Lue myös: Tässä ovat Unelmahäät-sarjan uudet parit – eroottisena tanssijana työskennellyt sulhanen on ollut kihloissa yhdeksän kertaa

Ennen häitä pari käy ostamassa itselleen vihkisormukset. Ensimmäisenä myyjä tiedustelee, minkä tyyppistä sormusta pariskunta on ajatellut. Morsiamen vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä:

– Paljon timantteja. 

Myyjä tarjoaa aluksi sormusta, jonka kivet jäävät pariskunnan mielestä liikaa kihlasormuksen jalkoihin. Sormuksen kokoa nokitetaan, ja morsian pujottaa sormeensa yhteensä 0,50 karaattia olevan, kivillä varustellun sormuksen. 

Ihan kiva, mutta isompikin menisi. 

Seuraava sormus on kookkaampi versio edellisestä. Kultaisessa sormuksessa on vierekkäin viisi muhkeaa kiveä. Sormuksessa on yhteensä 0,75 karaattia.

Nyt alkaa lämmetä.

– Tämä on kyllä ihana. Kiiltää kauas asti, Katariina myhäilee. 

Katariina kysyy sulhaseltaan, että eihän sormus ole liian kallis. Joonas vastaa huvittuneesti ja hieman vaivaantuen, että sormus ei ole liian kallis.

– Ei varmaan mene lähimaksulla ihan, Joonas toteaa korttia höylätessään. 

Sulhanen on kuitenkin vähintään yhtä tyytyväinen sormusvalintaan. Hänen mielestään näyttävä morsian tarvitsee näyttävän sormuksen. 

Lue myös: Unelmahäät-morsiamen pinna palaa pahasti hääpäivänä: ”Nyt pistät kameran pois”

Unelmahäät TV5-kanavalla ja discovery+-palvelussa maanantaisin. Discovery+:ssa jaksot esitetään viikon ennakolla.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
09.05.2022 07:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Janne Viitamäki

Seuraa meitä somessa