fbq
SuoratoistoSofian salaisuudet: Sofia Belórf myöntää suhteensa kanadalaiskiekkoilijaan
Sofian salaisuudet: Sofia Belórf myöntää suhteensa kanadalaiskiekkoilijaan

Kohukaunottareksikin tituleerattu Sofia Belórf paljastaa tuoreessa Sofian salaisuudet -jaksossa huhutut lemmenleikit kanadalaisen jääkiekkoilijan kanssa.

Vauhdikkaan eron läpikäynyt Sofia on uusissa Sofian salaisuudet -jaksoissa asettunut uuteen kotiinsa Helsingin Töölöön. Siellä hän on rakentanut elämäänsä uudelleen ja valmistautunut lähestyvään sinkkukesään.

Kesän kynnyksellä Suomessa järjestettiin voitokkaat jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut, joita Sofia riensi katsomaan yhdessä veljensä kanssa. Jaksossa Sofia paljastaakin olevansa kiekko-ottelussa ensimmäistä kertaa elämässään.

 Lue myös: Sofian salaisuudet: Stefan Thermanin riehuminen veripäissään järkyttää Sofiaa: ”Oli lähdettävä ennen kuin jotain pahaa tapahtuu”

Syy sille, miksi Sofia on saapunut katsomaan ottelua, löytyy erään jääkiekkolijan takaa.

- Satuin törmäämään erääseen pelaajaan, Kanadan joukkueen edustajaan, hän paljastaa.

Kiekkoilija oli kutsunut Sofian jopa treffeille. Kaunotar kuitenkin kieltäytyi kutsusta kohteliaasti jopa muutamaan otteeseen.

- Kaikki treffipyynnöt on osaltaan ihania, mutta ne myös hieman ahdistaa tässä kohtaa.

Sofia lupautui kuitenkin katsomaan pelaajan ottelua.

Sofia kertoo jaksossa Kellylle kiekkoromanssistaan.
Sofia kertoo jaksossa Kellylle kiekkoromanssistaan.

Ottelun jälkeen Sofia liittyi joukkueen seuraan ja porukka suuntasi julkiselle paikalle illallistamaan.

Yllätyksekseen Sofia ei saanut viettää iltaansa rauhassa, sillä keskustelupalvelu Jodelissa ryhdyttiin pian kuiskuttelemaan naisen tuoreesta kanadalaisseuralaisesta kiihkeästi.

- Ihmiset alkoivat katsomaan ja ottamaan kuvia ja samantien Jodelissa oli, että minut oli nähty jonkun kanadalaispelaajan kanssa. Se toi hirveästi paineita, Sofia tilittää.

Lue myös: Sofian salaisuudet huipentuu Sofian yllätysmuuttoon – Stefu esittää viimeisen toiveensa: "Älä ota ihan kaikkea!"

Myöhemmin ystävänsä Kelly Kalonjin kanssa lounastava Sofia paljastaa, että tapaili pelaajaa hetken aikaa, mutta lopulta treffailu ei johtanut syvempään parisuhteeseen.

- Olemme vielä jonkin verran tekemisissä, mutta ei, ei, ei... Se oli vain sellainen hauska juttu.

Sofian salaisuudet -sarjan kaksi uutta jaksoa torstaisin discovery + -palvelussa.

28.07.2022 05:00 | Teksti: Elina Niemi | Kuvat: Discovery +

Seuraa meitä somessa