fbq
SuoratoistoSofian salaisuudet: Stefan Thermanin riehuminen veripäissään järkyttää Sofiaa: ”Oli lähdettävä ennen kuin jotain pahaa tapahtuu”
Sofian salaisuudet: Stefan Thermanin riehuminen veripäissään järkyttää Sofiaa: ”Oli lähdettävä ennen kuin jotain pahaa tapahtuu”

Sofian salaisuudet -sarjan uusimmissa jaksoissa on keskitytty Sofian kohua herättäneeseen muuttorumbaan. Sofia muutti hänen ja ex-poikaystävä Stefan "Stefu" Thermanin yhteisestä asunnosta pois toukokuussa.

Lue myös: Sofian salaisuudet huipentuu Sofian yllätysmuuttoon – Stefu esittää viimeisen toiveensa: "Älä ota ihan kaikkea!"

Sofia kertoo jaksossa kameroille, kuinka Stefan oli parin vastahakoisempi osapuoli eron suhteen.

- Erilleen muuttaminen ja eroaminen oli minun päätös. Ehkä se oli raskaampaa Stefulle. Hän sanoi, ettei koskaan tule ketään muuta. Hän on päättänyt, että me olemme lopun elämää. Tämä on vain tällainen, että, mä tulin ottamaan happea, Sofia kertoilee Stefun ajatuksista.

Lue myös: Sofian salaisuudet: Sofia Belórf kyllästyy Stefun käytökseen: "Siis maailman ärsyttävintä..."

Sofia kertoo pariskunnan ajatusten olevan täysin ristiriidassa keskenään.

- Totuushan on se, että toinen ei haluaisi yhtään erota. Jos mä nyt sanoisin, että mä kadun tätä päätöstä, tuossa olisi minuutin päästä muuttofirma, Sofia uumoilee ja osoittaa uuden kotinsa alaovea.

Kesken muutto-operaation Stefan soittaa Sofialle ilmeisen surumielisen puhelun.

- Älä nyt taas. Tämä on mullekin ahdistavaa, Sofia vastaa entiselle puolisolleen.

Hän vakuuttelee puhelimessa ottaneensa uuteen kotiinsa vain hänelle itselleen kuuluneita tavaroita. Stefan on puhelun perusteella toista mieltä asiasta.

Stefan ei olisi halunnut Sofian muuttavan pois parin yhteisestä asunnosta.
Stefan ei olisi halunnut Sofian muuttavan pois parin yhteisestä asunnosta.

Seuraavassa hetkessä Sofia hiljentyy katsomaan kännykkäänsä.

- Hei ei v*ttu. Nyt se heittelee tuolla noita... Sofia kiroaa nähdessään somevideon Stefun heitellessä tavaroita kaksikon entisestä yhteisestä kodista.

Sofia kertoo keskeyttäneensä työpäivänsä ja lähteneensä saman tien katsomaan ex-poikaystävänsä tilannetta. Autossa Sofia pidättelee kyyneleitään.

- Tämä on niin kuin jostain sairaimmasta Kauniista ja rohkeista tää mun elämä, Sofia äimistelee.

Hän saa autossa yhteyden poliiseihin, jotka ovat ottaneet hermostuneen Stefanin kiinni.

Lue myös: Sofia Belórf keikistelee tv-ohjelmassaan ilman rihman kiertämää – paljastaa tiukaksi treenatut vatsalihaksensa

Sofia painottaa, ettei halua missään tapauksessa mennä itse lähellekään tapahtumapaikkaa paikalle saapuneiden paparazzien vuoksi.

Lopulta hän päätyy seuraamaan poliisiautoa asemalle.

- Minulla oli sellainen etiäinen koko ajan, että tämä oli tikittävä aikapommi ja viimeiset hetket ja viikot tuolla asunnossa... Minun oli lähdettävä ennen kuin jotain pahaa tapahtuu.

Sofian salaisuudet -sarjan kaksi uutta jaksoa torstaisin Discovery+-palvelussa.

 

21.07.2022 11:15 | Teksti: Elina Niemi | Kuvat: Discovery +

Seuraa meitä somessa