fbq
SuoratoistoTältä näyttää Sofian salaisuudet -sarjan juuri julkaistu traileri! Ennennäkemättömiä paljastuksia Sofian ja Stefun tulisesta suhteesta
Tältä näyttää Sofian salaisuudet -sarjan juuri julkaistu traileri! Ennennäkemättömiä paljastuksia Sofian ja Stefun tulisesta suhteesta

Seurapiiritähti Sofia Belorf tähdittää jälleen omaa tosi-tv-sarjaansa Sofian salaisuudet. Ohjelman toinen kausi alkaa 16. kesäkuuta discovery+-palvelussa.

Lue myös: Eronnut Sofia Belórf kommentoi nykyistä elämäntilannettaan - suunnitelmissa häipyminen Suomesta!

Sarjan odotetun toisen tuotantokauden traileri julkaistiin maanantaina (6.6.). Videolla nähdään väläyksiä vauhdikkaan sarjan tulevista käänteistä.

Trailerin yhteydessä julkaistun tiedotteen mukaan ohjelmassa tullaan saamaan vastaus muun muassa sille, miksi kohupari Sofia ja Stefan Therman päätyivät lopulta eroamaan.

Sofian salaisuudet nähtiin ensimmäisen kerran viime kesänä.
Sofian salaisuudet nähtiin ensimmäisen kerran viime kesänä.

Suuria tunteita nähdään myös, kun Sofia matkustaa tapaamaan isäänsä Marokkoon. Sofia ja hänen vakavasti sairastunut isänsä eivät ole tavanneet viimeiseen 15 vuoteen. Trailerissa nähdään vilaus perinteisiin marokkolaisiin häihin sonnustautuneesta Sofiasta.

- Nyt minä tiedän tasan tarkkaan, että minä haluan naimisiin. Haluan perheen ja että minulla on sellainen yhteenkuuluvuuden tunne ja aitoa rakkautta eikä mitään kulissia tai feikkiä, Sofia julistaa.

Lue myös: Dramaattiset kuvat ja video Stefan Thermanin kiinniotosta: verinen Stefu taltutettiin kuuden poliisin voimin - ei herkille!

Tulevalla kaudella Sofia avautuu myös ensimmäistä kertaa ensimmäisestä avioliitostaan Niko Nousiaisen kanssa. Ohjelmassa hän paljastaa syyn sille, miksi ex-pariskunta päätyi aikoinaan eroamaan.

Sofian salaisuudet discovery+-palvelussa 16.6. alkaen.

Katso juuri julkaistu traileri alta:

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!  

06.06.2022 15:15 | Teksti: Elina Niemi | Kuvat: Discovery +

Seuraa meitä somessa