fbq
SuoratoistoSex Tape Suomi: Sukupuoleton pari elää avoimessa, mutta lähes seksittömässä suhteessa – rujot puheet tappavat toisen halut 
Sex Tape Suomi: Sukupuoleton pari elää avoimessa, mutta lähes seksittömässä suhteessa – rujot puheet tappavat toisen halut 

Sex Tape Suomen 17.6. julkaistussa jaksossa tavataan Henna, 21, ja Valo, 22, jotka määrittelevät itsensä sukupuolettomiksi.
 

Kumpikaan heistä ei tunnista asettuvansa mies-nainen-janalla mihinkään tiettyyn kohtaan. 
– Mä varmaan itse kuvailisin sukupuoltani joustavaksi, Valo sanoo.

Heidän suhteensa on avoin, mutta turvallisista, lämpimistä ja läheisistä väleistä huolimatta he eivät juuri harrasta seksiä.
– Kyse ei ole siitä, ettei haluttais harrastaa seksiä, vaan ihan puhtaasti unohdetaan, Valo perustelee. 

Hän kertoo olevansa autistinen ja hieman aistiyliherkkä. Pieni pussailu on hänelle ok, mutta ei kunnon suutelu. Henna kuvailee, että tunteet ovat Valolle myös hieman vaikea juttu. Hän ei mielellään tunne niitä ollenkaan. 

Lue myös: Sex Tape Suomi: Jussilla ja Emmillä on yleinen parisuhdeongelma – Marja Kihlström torppaa selitykset: "Minä en ota vastaan tuota vastausta"

sex tape

Ongelmana on myös, että heillä on erilainen lähestymistapa seksiin. Valo saattaa ehdottaa lemmenleikkejä varsin rujolla tavalla, mikä tappaa Hennan halut. Seksin aloittaminen tuntuu vaikealta, kun ei tiedä, milloin toinen haluaa sitä ja milloin uskaltaa lähestyä. Henna ja Valo osaavat kyllä keskustella asioista, mutta heistä tuntuu, etteivät keskustelut johda mihinkään. 

Valo sanoo, ettei hänen kokemuksensa sukupuolettomuudesta ole vaikuttanut hänen seksuaalisuuteensa, mutta Henna kokee toisin omalla kohdallaan.
– Okei, mä en ole nainen enkä mies. Miten mä sitten olen seksuaalinen? 

Marja Kihlström on antanut heille täsmäkysymyksiä, joita pohtia omassa seksuaalisuudessaan, lelulaatikon sekä eroottisia tarinoita luettaviksi. Tehtävät ja keskustelut johtavat Hennan pohtimaan asiaa ilman että hän miettii sitä, mikä hänen identiteettinsä on. Mitä hän itse haluaa?
– Koitan avata omia, tietynlaisia solmukohtia omassa seksuaalisuudessa ja muutenkin tunne-elämässä, Henna puolestaan lupaa.

Lue myös: Sex Tape Suomea juontava Marja Kihlström ei suostu pienentämään itseään: ”Minua on haluttu pitää vähemmän seksuaalisena naisena”

Sex Tape Suomi discovery+-palvelussa kaksi jaksoa perjantaisin.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä! 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Discovery