fbq
SuoratoistoSex Tape Suomi: Ruuhkavuodet vaikuttavat Jennyn ja Jussin seksielämään: "Ennen pystyi lenkilläkin mennä johonkin pusikkoon"
Sex Tape Suomi: Ruuhkavuodet vaikuttavat Jennyn ja Jussin seksielämään: "Ennen pystyi lenkilläkin mennä johonkin pusikkoon"

Perjantaina 24.6. nähtävässä Sex Tape Suomen kymmenennessä jaksossa avoliitossa elävät Jenny, 36, ja Jussi, 38, keskustelevat erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kilhströmin kanssa ruuhkavuosien vaikutuksista heidän seksielämäänsä. 

Kolme vuotta yhdessä olleet Jenny ja Jussi pyörittävät uusioperheen arkea töiden ja harrastusten lisäksi. Kotona saattaa enimmillään olla jopa kuusi lasta; kaksi Jennyn ja kolme Jussin edellisestä suhteesta sekä parin yhteinen vauva. 

Pariskunta tapasi toisensa Tinderissä, ja asiat eivät heidän omien sanojensa mukaan menneet ollenkaan suunnitelmien mukaan. Kumpikin käytti deittisovellusta sillä mielellä, että eivät etsi mitään vakavaa. 

Lue myös: Sex Tape Suomi: Otto avautuu potenssihuolistaan – Marja Kihlström opastaa, miten mies voi saada orgasmin ilman erektiota

Jenny ja Jussi yrittävät joka päivä kiireestä huolimatta saada edes vähän aikaa toisilleen, oli kyseessä sitten yhteinen kauppareissu tai yhteissuihku. 

sex tape suomi jenny ja jussi
Pepun läpsäisy keittiössä pitää Jennyn ja Jussin läheisinä.

- Ei tarvitse olla isoja juttuja. Kun menet keittiössä vierestä ja läppäset pyllylle tai jotakin niin saa pidettyä toisen lähellä, Jussi sanoo.

Hän kuvailee, kuinka seksi on hänelle ja Jennylle parisuhteen mittari.

Lue myös: Uusi Au pairit -kausi alkaa – Kendra lentää mafiaravintolasta ulos rajun riidan päätteeksi: joutuu neuvottomana yön selkään

 - Jos on pari päivää ilman seksiä, niin sitten on sillein, että mä en tunne tota toista. 

Lapsiarjen pyörittäminen on kuitenkin vaikuttanut rakastelun määrään.

- Ennen harrastettiin seksiä koko ajan, Jenny kertoo.

Seksin määrä on nykyään suorastaan romahtanut.

- Ennen pystyi lenkilläkin mennä johonkin pusikkoon…

Lue myös: Mitä jos oma lapsi paljastuisi kouluampujaksi? Palkittu sarja kertoo tragedian perheen näkökulmasta

Sex Tape Suomi perjantaisin discovery+-palvelussa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
24.06.2022 10:15 | Teksti: Anni Niittylahti | Kuvat: discovery+

Seuraa meitä somessa