fbq
SuoratoistoSex Tape Suomi: Otto avautuu potenssihuolistaan – Marja Kihlström opastaa, miten mies voi saada orgasmin ilman erektiota
Sex Tape Suomi: Otto avautuu potenssihuolistaan – Marja Kihlström opastaa, miten mies voi saada orgasmin ilman erektiota

Discovery+-suoratoistopalvelussa starttaa perjantaina 27.5. Sex Tape Suomi -sarjan toinen kausi. 

Erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin vetämässä ohjelmassa osallistujat kuvaavat viikon ajan elämäänsä seksiä unohtamatta. 

Kahdessa ensimmäisessä jaksossa vastaanotolla vierailevat pariskunnat Noora, 37, ja Otto, 41, sekä Pauliina, 28, ja Mikko, 46. 

Ensimmäisessä jaksossa parinvaihtoa harrastavat Noora ja Otto avautuvat seksielämästään. Heidän muuten hyvää suhdettaan vaivaa seksihalujen eriparisuus. 

Noora kertoo kiihottuvansa helposti ja haluavansa paljon seksiä. Oton seksihalut ovat puolestaan vaimeammat. Hänelle riittäisi usein pelkkä halailu ja hipsuttelu. 

Pariskunta on lanseerannut hyvän käsitteen: läheisyysseksi. Se menee vähän halailua pitemmälle, mutta ei tähtää orgasmiin. 

Lue myös: Marko Björs ei kanna kaunaa Rakkauden seikkailusta häipyneille miehille: ”En ole ylijumala, joka valitsee jonkun”

Otto ottaa rohkeasti puheeksi myös erektiovaikeudet, joista hänellä on kokemusta.

– Siitähän tulee ihan hirveä olo, että onko mussa joku vika. Tilanne on kiihottava, mun tekee mieli, mutta ei vaan toimi, Otto selittää.

Miesten erektiovaikeudet ovat yleisiä, mutta niistä puhutaan julkisesti vähän. Erektiovaikeudet ovat aiheuttaneet Otolle riittämättömyyden tunnetta ja saaneet Nooran puolestaan miettimään, onko hänessä jotain vikaa.

Avoin puhuminen asiasta on kuitenkin helpottanut tilannetta. 

Otto otaksuu, ettei hän ylipäätään saa seksistä yhtä paljon nautintoa kuin toiset. Hän esimerkiksi aristelee vastaanottaa suuseksiä, josta miesten uskotaan yleisesti pitävän.

– Mä voisin vaikka hamaan tappiin asti imeä sitä kullia, eikä sillä tapahtuisi mitään, Noora sanoo.

Lue myös: Ex on the Beach: Artun eksä saapuu taloon – kohta lantiot keinuvat suihkussa, mutta kenen kanssa?

Noora ja Otto

Ohjelmassa pariskunnalle annetaan tehtäväksi pohtia halujensa eriparisuutta. He saavat myös paketillisen aikuisten leluja makkaripuuhia piristämään. 

Kihlströmillä on etenkin Otolle tärkeä muistutus.

– Mieshän voi nauttia muutenkin kuin kullin kautta, esimerkiksi peräaukkoa hyväilemällä tai eturauhasta peräaukon kautta, niin siinä ei välttämättä tarvitse seistä ollenkaan, Kihlström opastaa Ottoa. 

– Tätä on hieman kokeiltu, Otto hykertelee.

 

Tissejä tornissa 

Noora ja Otto kertovat jaksossa myös kiinnostavasta harrastuksestaan. He tykkäävät ottaa toisistaan nakukuvia yleisillä paikoilla. 

Videolla Noora ja Otto kiipeävät metsän keskellä olevaan lintutorniin. Noora riisuu yläosansa, ja Otto kuvaa häntä kännykällä. 

– Tiistaina on tissitiistai, niin piti ottaa tissikuvat, Noora selostaa. 

Noora ja Otto päättivät lähettää samalta reissulta kavereilleen myös panokuvia. Noora kertoo, miten tähän päädyttiin.

– Mulla taisi olla vähän kostea pimppi, niin Otto siitä vähän innostui, Noora paljastaa. 

Otto kertoo myöhemmin, että heillä on tapana ottaa tissi- ja pyllykuvia melkein aina, kun he menevät jonnekin. Kerran he ottivat niitä kavereiden kanssa Ikea-reissulla. 

Lue myös: Shirly Karvinen ja Sointu Borg muistelevat ensikohtaamistaan tv:ssä – ex-missi yllätti Diili-voittajan alasti takahuoneesta

Sex Tape Suomi, discovery+ perjantaisin 27.5. alkaen.
 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

27.05.2022 07:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Jukka Koskinen/Discovery

Seuraa meitä somessa