fbq
SuoratoistoRakkauden seikkailu: Marko Björsistä kilpailevat miehet ajautuvat riitaan – syyttävät yhtä feikkaamisesta
Rakkauden seikkailu: Marko Björsistä kilpailevat miehet ajautuvat riitaan – syyttävät yhtä feikkaamisesta

Marko Björs – Rakkauden Seikkailu -ohjelman viidennessä jaksossa miehet suunnittelevat ja toteuttavat Marko Björsille korun. Heidän joukostaan Marko valitsee treffikumppanin, joka on tällä kertaa uusi tulokas Rünno.

Kipinän ja kosketusten sävyttämien treffien jälkeen Rünno palaa villalle muiden miesten seuraan ja kiinnittää huomiota heidän vakaviin ilmeisiinsä. Rünno kertoo muille treffien sujuneen hyvin ja paljastaa myös muille saaneensa korun, joka estää häntä tippumasta. Tunnelma on jännittynyt.

Syyttävät feikkaamisesta

Sinkkumiehillä on hänestä ristiriitaisia ajatuksia. He purkavat tuntojaan kameralle ryhmän ulkopuolella.

- Onkohan hän ihan aito, vai onko hän sitten jotenkin niin hermostunut, että hänen täytyy esittää jotain, Juho-Jari pohtii kameralle.

- Hän sanoi eilen, että on täällä show’n takia, Sergey sivaltaa.

Sergey ei koe, että Marko näkee uuden tulokkaan samalla tavalla kuin sinkkumiehet. Juho-Jarikin on epävarma Rünnon tarkoitusperistä.

Tilanne eskaloituu myöhemmin riidaksi, jota ei kuitenkaan näytetä katsojille. Muut miehet syyttävät Rünnoa feikkaamisesta. Tämä ottaa tilanteen raskaasti.

- En tiedä mitä seuraavien viikkojen aikana tapahtuu. En pysty sellaiseen, että joku kyseenalaistaa tunteitani jotakuta kohtaan, vaikka ne ovat aitoja, murtunut Rünno tilittää kyynelehtien.

Lue myös: Uusi tulokas aiheuttaa ristiriitaisia tunteita Rakkauden seikkailussa: "Kuka tuo tyyppi oikein on?"

Marko Björs ja Rünno
Rünnolla ja Markolla on kipinää treffeillä.

Marko puuttuu peliin

Marko joutuu puuttumaan tilanteeseen, sillä ryhmädynamiikka nousee tapetille seuraavan päivän aikana. On aika nostaa kissa pöydälle. Marko puhuu Juho-Jarin ja Marko F:n kanssa.

- Tunnelma talossa on jotenkin erittäin nihkeä. Tuntuu kuin meillä alkaisi ihan just hautajaiset, Sergey tuskastelee odottaessaan keskustelun tulosta.

Rünno pääsee seuraavaksi puimaan asiat selviksi Markon kanssa. Hän on kokenut ulkopuolisuutta. Lopulta tilanne raukeaa ja saadaan sovittua osapuolten kesken.

Lue myös: Marko Björsin Rakkauden seikkailu poiki uskomattoman palautetulvan – katsojat itkevät ja hyppivät kaulaan

Marko Björs  Rakkauden seikkailu keskiviikkoisin discovery+-palvelussa ja klo 20.00 TV5-kanavalla. Discovery+:ssa esitetään jaksot viikon ennakolla.

13.04.2022 07:00 | Teksti: Henryk Björkström | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa