fbq
SuoratoistoPiritta Hagman tekee paljastuksen ulkomailla asuvasta deittikumppanistaan: ”Se on tosi kiinnostavaa ja seksikästä”
Piritta Hagman tekee paljastuksen ulkomailla asuvasta deittikumppanistaan: ”Se on tosi kiinnostavaa ja seksikästä”

Piritta Hagman kertoo yksityiskohtia rakkauselämästään Iholla-sarjassa. Jakso on katsottavissa discovery+-palvelussa, ja TV5-kanavalla se esitetään 26.1.

Piritta on aiemmassa jaksossa kertonut treffailleensa kahtakin eri ihmistä ja opettelevansa ottamaan tapailun kevyesti. 

– Mutta mä en ole oikein hyvä tommosessa deittailussa. Mä en oikein ymmärrä sitä, että miten voi olla ihastumatta, kiintymättä, antamatta itsestään enemmän, hän pohti.

Uusimmassa, viidennessä jaksossa Piritta on menossa jälleen treffeille. 

– Tää kyseinen henkilö on kohta palaamassa kohta taas ulkomaille oman työnsä pariin, ja tässä on alun perinkin joutunut ottamaan sellaisen asenteen, että tää aika tulee menemään nopeasti ja on aika rajattu. Vaikka mä oon yrittänyt pitää tän semmosena hyvin kasuaalina ja kiva tutustua uuteen ihmiseen ilman mitään tavoitetta tai toivetta mistään, koska se on täysin mahdotonta tässä tilanteessa, että tää jatkuis yhtään sen enempää, hän analysoi.

– On ollut henkisesti ihan hyvä harjoitus itselle hyväksyä se, että ei kaiken tarvitse olla niin tavoitteellista tai pitkälle ajalle suunniteltua, vaan ihan riittää se, että on mukavaa.

Lue myös: Iholla: Piritta Hagman on yksinäinen Niklas-exän löydettyä uuden rakkaan: ”Itse ei ole päässyt eteenpäin”

Hän mainitsee myös, että on mukavaa seurata, kun toinen on hyvin intohimoinen työnsä tai jonkun muun asian suhteen, sillä hän on itsekin intohimoinen omien juttujensa kanssa.

– Mut se, että näkee sen vielä toisessa sen intohimon ja innostuksen ja semmosen sitoutuneisuuden ja panostamisen. Niin se on tosi kiinnostavaa ja seksikästä ja mieletöntä. Kyllä mä ainakin haluan, että mun tulevaisuuden kumppanissakin olisi just ne ominaisuudet. 

Piritta on yhdistetty viime aikoina Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentajaan Lassi Tuoviin. Pari julkaisikin hiljattain Instagramissa yhteiskuvia. 

Iholla-sarjan trailerilla Piritta nähdään itkemässä, että hän on päättänyt, ettei voi olla etäsuhteessa. Videosta ei käy ilmi, kenestä on kyse, mutta Lassi Tuovi asuu Strasbourgissa, Ranskassa. Hän valmentaa myös siellä koripalloa.

Iholla torstaisin TV5-kanavalla ja discovery+:ssa. Discovery+-palvelussa jaksot esitetään viikon etukäteen.
 

25.01.2023 11:45 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa