fbq
TVIholla: Piritta Hagman on yksinäinen Niklas-exän löydettyä uuden rakkaan: ”Itse ei ole päässyt eteenpäin”
Iholla: Piritta Hagman on yksinäinen Niklas-exän löydettyä uuden rakkaan: ”Itse ei ole päässyt eteenpäin”

Iholla-sarjan uudella kaudella mukana jälleen oleva Piritta Hagman tunnustaa uudessa jaksossa tuntevansa olonsa yksinäiseksi.

Piritta tuskailee 19.1. nähtävässä jaksossa talonsa myyntiä Porissa. Iso talo ei ole mennyt kaupaksi pitkästä myyntiajasta huolimatta, ja Piritta uskoo tällä hetkellä syyn olevan sähkön korkeassa hinnassa. 

Myös muun elämän suunta tuntuu olevan hakusessa. 

– Oon ollut vähän yksinäinen. Ei ystävien takia, ystäviä on. Ehkä se liittyy siihen, että Nikellä on tyttöystävä, ja se on konkretisoinut sen, että jotenkin ei nyt ite oo päässyt eteenpäin, Piritta viittaa ex-mieheensä, jääkiekkoilijana tunnetuksi tulleeseen Niklas Hagmaniin, jonka kanssa he erosivat vuonna 2018.

– Haluais päästä. Sitten välillä tulee tämmösiä, että uskallanko. Mitä mä oikein haluan? hän miettii.

Piritta kertoo toisinaan ajattelevansa, että kaikki on ihan selkeää, mutta usein hän kertoo pohtivansa, mistä muut ihmiset tietävät, mitä he haluavat.

Piritta käy jaksossa myös treffeillä. Hän kertoo menevänsä Tampereelle tapaamaan miestä, jonka hän on treffannut jo kerran aiemmin. Hän myöntää, että fiilis on kutkuttava.

– En halua enää tyytyä, tai en tiedä, olenko koskaan tyytynyt, mihinkään sellaseen, että se on vaan kädenlämpöistä tai kivaa. Vaan sen täytyy olla tosi ihanaa. 

Lue myös: Sara Sieppi avautuu suhteestaan tulevalla Iholla-kaudella – poikaystävä yllättää romanttisesti

Seiska uutisoi loppuvuodesta Pirittan olevan suhteessa Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentajan Lassi Tuovin kanssa. Pari julkaisikin hiljattain Instagramissa yhteiskuvia. 

Iholla-sarjan trailerilla Piritta nähdään itkemässä, että hän on päättänyt, ettei voi olla etäsuhteessa. Videosta ei käy ilmi, kenestä on kyse, mutta Lassi Tuovi asuu Strasbourgissa, Ranskassa. Hän valmentaa myös siellä koripalloa.

Iholla kaksi jaksoa TV5:llä ja discovery+-palvelussa torstaisin. Jaksoja julkaistaan discovery+:ssa viikon ennakolla.   
 

19.01.2023 07:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa