fbq
Suoratoisto90 päivää morsiamena: Tyttöystävä saa aikaan miesten välille nyrkkitappelun – astronauttipukuinen mies hyökkää väliin: "Häivy tai lyön sinua"
90 päivää morsiamena: Tyttöystävä saa aikaan miesten välille nyrkkitappelun – astronauttipukuinen mies hyökkää väliin: "Häivy tai lyön sinua"

90 päivää morsiamena -sarjan yhdeksännessä jaksossa draama menee niin pitkälle, että se johtaa käsirysyyn. 

28-vuotiaan, Etelä-Dakotassa asuvan Jibrin ystävän Davidin on ollut hankala hyväksyä miehen serbialaista tyttöystävää Mionaa, 23. Miona ja ystävä eivät tahdo tulla keskenään toimeen ja tämä aiheuttaa Jibrille harmaita hiuksia. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena: Serbikaunotar haaveilee Amerikan unelmasta – sulho yrittää keksiä tapoja tienata: kryptovaluutta, lenkkarit ja haaroista revenneet housut

Tilanne eskaloituu, kun Jibri on äänittämässä Black Serbs -bändinsä kanssa musiikkia studiossa. Kuin tyhjästä Jibrin ja Davidin välille syntyy tappelu. Jibri haluaisi lähettää rakkaalleen viestin ennen äänitystä, jotta hän tietäisi poikaystävänsä olevan kiireinen. David ei tätä kuitenkaan hyväksy ja alkaa haastamaan riitaa. Riita äityy ja ystävykset alkavat painia lattialla. 

Bändikaveri, joka on pukeutunut astronauttiasuun, yrittää tulla kaksikon väliin. 

–  Miksi suutuit Mionasta! Jibri ärjyy ystävälleen. 

–  Yritän auttaa sinua keskittymään, David puolustelee. 

Tilanne raukeaa, kun Jibri kävelee pois studiosta. Bändin jäsen Brandi yrittää mennä rauhoittelemaan Jibriä, mutta tämä paiskoo oven päin naisen kasvoja. 

–  Hyvä on. Selvä, Brandi kävelee hämmentyneenä pois paikalta. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena: Ariela suuttuu, kun mies treenaa naisen kanssa – sättii treenipartnerin ulkonäköä: "Et ajatellut sitten kertoa"

Brandi menee selvittämään tilannetta Davidin kanssa. Davidista tuntuu, että Miona yrittää omia Jibrin täysin itselleen. 

–  Hän ei anna Jibrin olla oma itsensä. Hän hidastaa häntä. Emme voi äänittää, emme voi tehdä mitään. 

Jibri palaa vessasta, muttei rauhoittuneena. 

–  Häivy tai lyön sinua, Jibri huutaa Davidille. 

Astronauttipukuinen ystävä yrittää jälleen rauhoitella tilannetta. David yrittää rauhoittaa Jibriä ja sanoo, että heidän musiikkituottajansa näkee kaiken. 
David on huolestunut ystävästään, sillä hänen mielestään Miona on muuttanut Jibriä ja hänen käyttäytymistään. 

Tilanne lopulta rauhoittuu ja bändi pääsee lopulta äänittämään. Brandi tekee räppiosion ja hyvä tunnelma muuttuu hyväksi studiossa. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena: Muslimi Mohamed ei anna amerikkalaisrakkaansa käyttää bikinejä – asettaa tylyt vaihtoehdot

90 päivää morsiamena tiistaisin discovery+-palvelussa ja TLC-kanavalla. 
 

06.07.2022 18:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery, Instagram

Seuraa meitä somessa