fbq
Suoratoisto90 päivää morsiamena: Serbikaunotar haaveilee Amerikan unelmasta – sulho yrittää keksiä tapoja tienata: kryptovaluutta, lenkkarit ja haaroista revenneet housut
90 päivää morsiamena: Serbikaunotar haaveilee Amerikan unelmasta – sulho yrittää keksiä tapoja tienata: kryptovaluutta, lenkkarit ja haaroista revenneet housut

90 päivää morsiamena -sarjan uudella kaudella yksi uusista pareista on serbialainen Miona ja hänen yhdysvaltalainen poikaystävänsä Jibri. Pariskunta tutustui alunperin toisiinsa somen välityksellä.  

Miona muuttaa realityohjelmassa miehen kotikonnuille Rapid Cityyn K1-viisumilla. Heillä on 90 päivää päättää, mennäkö naimisiin vaiko ei. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena -päätösjaksossa ilmiriita studiossa: Miehet väittelevät, kummalla on enemmän rahaa

Jibri tuotti ennen muuttoa Mionalle karvaan pettymyksen. Hän oli lupaillut muuttoa Los Angelesiin, mutta ilmoitti vähän ennen matkaa, että haluaa säästää rahaa, joten he tulisivat asumaan aluksi Jibrin vanhempien luona Rapid Cityssä. 

Jibri vakuutti Mionalle, että hän tulisi elämään Yhdysvalloissa menestyvän muusikon vaimon elämää. Lupaus ei kuitenkaan vastaa todellisuutta. 

Amerikan unelmasta haaveilevalle Mionalle koittaa maahan saavuttuaan karvas pettymys, sillä Jibrin kotikaupunki ei vastaa lainkaan Los Angelesia. Se on pikkukaupunki, sellainen, missä hän itsekin kotimaassaan asui. 

Jibri on kuitenkin vakuuttanut rakkaalleen, että nostaa heidän elintasonsa. Miehellä on tähtäimenä menestyvä musiikkiura Black Serbs -yhtyeensä kanssa, jonka keulahahmo hän on. 

Jibri on kokeillut eri keinoja tarjotakseen rakkaalleen amerikkalaisen unelman. Miona paljasti taannoin Instagramissa tavan, millä Jibri yritti tienata ennen Mionan tuloa. 

Jibri oli sijoittanut 100 000 dollaria lenkkareihin ja kryptovaluuttaan. 

 

Housuista rahoiksi

Mionalla tulee vaikeuksia sopeutua yhteiseloon Jibrin vanhempien Mahalanin ja Brianin kanssa. Vanhemmat osoittautuivat odotettua tiukemmaksi, ja nuoripari joutuu tekemään kotitöitä, laittamaan ruokaa ja siivoamaan. Miona oli kuvitellut uuden alun olevan hieman erilainen. 

Osa katsojista on sitä mieltä, että Jibri valehteli Mionalle vauraudestaan. Jibri on keksinyt kuitenkin tapansa tienata.

Kauden ensimmäisissä jaksoissa nähtiin, kuinka Jibri pani parastaan. Hän oli hankkinut Mionaa varten lentokentälle punaisen maton, jota pitkin Miona voisi kävellä. Jibri oli vastassa rakastaan vaaleanpunaisessa puvussa ja cowboy-hatussa.

Ennen kentälle lähtöä Jibrille sattui kuitenkin vahinko. Kireissä, vaaleanpunaisissa housuissa ei ollut lainkaan joustovaraa ja ne repesivät haaroista, kun Jibri kyykistyi nostaakseen Mionan lahjat. 

Katsojia kohtaus on naurattanut, ja he ovatkin verranneet sitä piirroshahmo Paavo Pesusieneen, jolla kävi samanlainen vahinko. 

Jibrin bisnesvaistot heräsivät oitis kohtauksesta. 

Jibri päätti huutokaupata haaroista revenneet housunsa. Mies kauppasi risaisia housujaan Instagramissa. Kuin ihmeen kaupalla housuista maksettiin 28 000 dollaria.

Housut on ostanut vaikuttaja ja artisti Radikal Hughes. Jibri on kertonut sijoittavansa rahat musiikkiuraansa. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena: Shaeeda pyytää ensitapaamisella miehensä lapsia kutsumaan häntä äidiksi – lapsilta tyhjentävä reaktio

90 päivää morsiamena katsottavissa discovery+-palvelussa ja TLC-kanavalla. 

09.06.2022 08:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa