fbq
RadioShirly Karvinen paljastaa jättäneensä radiotyöt uupumuksen vuoksi: ”Kesti kauan myöntää se itselleni”
Shirly Karvinen paljastaa jättäneensä radiotyöt uupumuksen vuoksi: ”Kesti kauan myöntää se itselleni”

Radiojuontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen paljasti Instagramin tarinat-osiossa, miksi hän jäi tauolle radiokanava Bassosta viime kesällä 2022.

Shirly on todella häkeltynyt siitä, kuinka hän saa edelleen päivittäin viestejä liittyen radioon. Samalla hän on hieman surullinen siitä, miksi ei avannut tauolle jäämisen taustoja.

Lue myös: Ensitreffit-Veran käytös sai katsojat raivostumaan – nyt Matti kertoo totuuden suhteesta

− Haluan kertoa, miten radiosta tauolle jääminen on ollut hyvinvointini kannalta yksi parhaimpia asioita, mitä olen koskaan tehnyt, Shirly aloittaa.

Shirly ja monet muut ovat kantaneet häpeää siitä, että yhtäkkiä ei pystykään samaan, mihin on pystynyt aiemmin. Uupumus ei ole kuitenkaan ”laiskuutta” eikä ”mukavuudenhaluisuutta” vaan asia, mikä täytyy ottaa vakavasti. Tämän takia Shirlyä pelotti puhua aiheesta, mutta nyt asiat ovat paljon paremmassa kunnossa.

− Kuitenkin jossain vaiheessa löysin itseni tilanteesta, jossa olin töissä 24/7. Ihan sama missä, keikka tai työ, tein sen viimeisillä voimilla, jatkuvalla pelolla siitä, milloin korttipakkani sortuu ja epäonnistun niin, että kaikki näkevät virheeni, Shirly avautuu.

Sisäkuva
Shirly Karvinen edusti Emma-gaalassa yhdessä Sannin kanssa.

Hänen arkensa pyöri katkonaisilla 4-5 tunnin yöunilla, mikä johti lopulta siihen, että asiat eivät tuntuneet enää miltään, lähinnä merkityksettömiltä.

– Minulla loppui yksinkertaisesti kunto, en jaksanut enää ja olin todella surullinen. Kesti kauan myöntää se itselleni ja vielä kauemmin muille. Onneksi avasin suuni, sillä uupumuksella voi olla seuraamuksia, joista ei välttämättä toivu koskaan.

Shirly uskoi, että kun menee kunnolla rikki, kuoren alta voi löytyä jotain paljon vahvempaa ja eheämpää, kun vain uskaltaa katsoa sinne, sekä ymmärtää, mitkä olivat ne haitalliset toimintatavat, jotka olivat johtaneet uupumiseen.

Nyt Shirlylle on selkeää, mitkä ovat hänen rajansa, ketkä ovat hänen ihmisiään ja mitä hän haluaa elämältään. 

− Minulla on enemmän rauhaa sisälläni ja olen todella innoissani siitä, mitä tulevaisuudella on luvassa minulle niin työrintamalla kuin yksityiselämässäni, Shirly iloitsee.

Sisäkuva
Shirly Karvinen toimi vuoden 2022 Miss Suomi -kilpailun finaalituomaristossa.

Shirlystä tuntuu, että hän on viimein avoin sille, mitä hän haluaa elämältään ilman naamioita tai pelkoja epäonnistumisesta. Hän kertoo, että paljon hyviä juttuja on vireillä.

– En malta odottaa, että pääsen paljastamaan, Shirly päättää kirjoituksensa.

Shirly on parisuhteessa poptähti Sannin kanssa.

Lue myös: Bachelor Suomi: Useista rikoksista tuomittu Asta tarjoilee poikamiehille viinoja omasta pullostaan: "Shoteilla sisään"

Artikkeliin liittyvät aiheet:
07.02.2023 15:07 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Atte Kajova, Timo Korhonen, Kai Joronen

Seuraa meitä somessa