fbq
HaastatteluEnsitreffit-Veran käytös sai katsojat raivostumaan – nyt Matti kertoo totuuden suhteesta
Ensitreffit-Veran käytös sai katsojat raivostumaan – nyt Matti kertoo totuuden suhteesta

Turussa asuva Matti, 26, etsi kumppania Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa. Hän sai parikseen 29-vuotiaan Veran, mutta suhde ei ottanut tuulta alleen eivätkä romantiikan liekit leiskuneet. Matti ja Vera päättivät kauden lopussa, etteivät jatka matkaansa yhdessä. 

 Ohjelmassa Vera puhui hyvin suorasanaisesti Matille. Vera ilmaisi vahvasti mitä haluaa ja mitä ei. Katsojan korviin nämä kommentit saattoivat kuulostaa toisinaan hyvin kärkkäiltä.
 
Matti kertoo saaneensa palautetta katsojilta Veran kommenteista, ja osalla ne menivät tunteisiin. 
 
– En kokenut sitä itse niin intensiivisenä tai raskaana, mitä jotkut katsojat ovat kokeneet, Matti kertoo Katsolle. 
 
– Kun tehdään ohjelmaa, niin ehkä ne jotkut asiat kärjistyvät välillä, mutta totta kai jotkut kommentit tuntuivat välillä turhankin kärkkäiltä siinä tilanteessa, Matti jatkaa. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Vera laukoo päin naamaa Matille mielipiteensä tämän ulkonäöstä ja tavoista: ”Kämpässä haisee jatkuvasti hiki”

Matti pitää siitä, että asioista puhutaan suoraan, kuitenkin pienellä filtterillä. 
 
– Kaikkea ei mielestäni tarvitse sanoa suoraan, mitään piikittelyä tai sellaista. Omista fiiliksistä pitää kuitenkin sanoa suoraan. Niin pyrin myös itse tekemään. 

Veran sanomiset eivät menneet Matilla ihon alle. 

– En jäänyt niitä hirveän kauaa pyörittelemään päässäni. Niissä tilanteissa saattoi ihmetellä, ja en halunnut tulla väärinymmärretyksi, joten oioin niitä väärinkäsityksiä. Mitään ei jäänyt kuitenkaan hampaan koloon, Matti summaa.

R
Veran ja Matin rakkaus ei ottanut tuulta alleen. 

Matti on katsonut sarjaa sen esitystahtiin. Yksi Veran kommentti on jäänyt hämmentämään häntä. 
 
Vera väitti parinvaihtotreffeillä Renelle Matin sanoneen, että hänellä voisi olla parisuhde, jossa ei olisi lainkaan seksiä. Näin Matti ei kuitenkaan parisuhde-elämästään ajattele. 
 
– Se oli yllättävää, koska siihen ei ollut mitään kontekstia, että missä tilanteessa oltaisiin näin puhuttu. En ainakaan itse muista näin sanoneeni. En tiedä, onko siinä ollut jokin tulkintakysymys vai mikä. 
 
– Seksi ei ole minulle suhteessa niin isossa asemassa mitä se ehkä hänellä on, mutta en sitä asiaa kuvailisi, miten hän itse kuvaili, Matti jatkaa. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Veralta tiukka seksivaatimus: "Mulla tuli heti ajatus, että..."

Lue myös: Ensitreffit-Veralla on paljon negatiivista huomautettavaa sulhasestaan – asiantuntijoilta rehellinen mielipide Veran toiminnasta
 
 Ensitreffit alttarilla 2.0 katsottavissa MTV Katsomossa. 
 

07.02.2023 13:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa