fbq
Haastattelu Uusi 90 päivää morsiamena -pari Bilal ja Shaeeda Katson haastattelussa: "Minusta on luotu sarjan konna"
Uusi 90 päivää morsiamena -pari Bilal ja Shaeeda Katson haastattelussa: "Minusta on luotu sarjan konna"

Tiistaina (10.5.) alkaneella uudella tuotantokaudella mukana ovat yhdysvaltalainen Bilal Hazziez, 42, sekä Trinidadista ja Tobagosta kotoisin oleva Shaeeda Sween, 37. Katso sai haastatella samat elämänarvot jakavaa pariskuntaa, joiden suhteeseen on yhteisestä uskonnosta huolimatta mahtunut monenlaista draamaa.

Bilalin ja Shaeedan matka ohjelmassa alkoi kuoppaisesti, kun rikas Bilal päätti testata, haluaisiko Shaeeda yhä olla hänen kanssaan, vaikkei tämä kylpisi rahassa. Pariskunta vietti yön Bilalin ränsistyneessä lapsuudenkodissa, eikä Shaeedalla ollut tietoakaan kiinteistöalalla menestyneen miehen omaisuudesta.

Lue myös: 90 päivää morsiamena: Varakas Bilal testaa härskisti ulkomaalaista morsiantaan – esittää köyhää

Shaeeda kertoo Katson haastattelussa ottaneensa testin raskaasti ja olleensa shokissa. Tilanne aiheutti luottamusongelmia pariskunnalle heti alkuunsa.

- Minua ei haittaisi pieni koti. Se talo ei ollut asuinkunnossa. Näin rikkinäisen ikkunan ja irtoilevaa maalia. Ajattelin, että hän olisi voinut edes siivota! hän päivittelee.

- Kadun ehdottomasti koko pilaa, Bilal kertoo ja mainitsee tarkoittaneensa koko jutun ennemminkin vitsiksi kuin todelliseksi testiksi.

- Ajattelin, etten voi todella luottaa häneen. Luulin, että näissä oloissa eläisin loppuelämäni, Shaeeda myöntää.

Bilalin testi ja käytös sarjassa ovat aiheuttaneet paljon negatiivisia mielipiteenilmaisuja faneilta. Etenkin sosiaaliseen mediaan tulleet kommentit ovat ikävää sorttia.

- Minusta on ikään kuin luotu sarjan konna. Jokainen, joka minut tuntee tietää, että se on kaukana totuudesta. Se on melkein naurettavaa ja koomista.

Lue myös: 90 päivää morsiamena -kaksoset Darcey & Stacey Katson haastattelussa – Darcey laukoo mielipiteensä eksänsä suhteesta: ”Ollakseni rehellinen…”

Pariskunnan suhteeseen ongelmia on luonut myös poikkeava dynamiikka. Shaeeda ei ollut koskaan asunut omillaan ennen Yhdysvaltoihin muuttamista.

- Olin tottunut tekemään asiat tietyllä tavalla, ja sitten jouduin sopeutumaan uudenlaisiin tapoihin. Shaeedan piti tottua minun outoihin juttuihini ja siivoushulluuteeni. Silloin tällöin me otamme yhteen myös erilaisten kulttuuriemme takia, Bilal kertoo.

- Olen hänestä kiitollinen, mutta joskus hän tekee minut hulluksi! Shaeeda nauraa.

Shaeeda ja Bilal
Shaeeda ja Bilal kertovat suhteensa parhaan puolen olevan heidän jakamansa uskonnolliset arvot.

"Halusin niin paljon realitytähdeksi, että siitä tuli todellisuuteni!"

Shaeeda paljastaa katsoneensa aina tosi-tv-ohjelmia, ja hän unelmoi pitkään realitytähteydestä. Pandemian aikaan hän katsoi 90 päivää morsiamena ja sai idean hakea sarjaan.

- Anelin ja anelin, että Bilal suostuisi lähtemään mukaan. Anelin häneltä varmaan vuoden suostumusta. Vuonna 2021 hän lopulta sanoi, että senkun laitat hakemuksen, Shaeeda kertoo.

- Asun äitini kanssa, ja puhuin hänelle aina, että voisin olla realitysarjassa mukana. Äitini oli sitä mieltä, että minun pitäisi lopettaa haaveilu. Me asumme Trinidadissa ja täällä ei tehdä realitysarjoja, hän muistelee. 

Shaeeda paljastaa, että hänen oli aluksi vaikea olla kameroiden edessä. Heitä kuvattiin jopa 12 tuntia päivässä.

- Kolmen päivän jälkeen unohdin kameroiden olemassaolon ja aloin olla oma itseni.

Lue myös: Kuinka paljon 90 päivää morsiamena -sarjaa käsikirjoitetaan? Suomalainen Jasmin kertoo oman kokemuksensa: "Mikään ei ollut luonnollista tai oikeaa"

Islaminuskoon kuuluvat Shaeeda ja Bilal ovat molemmat todella hengellisiä, ja uskonto näkyy heidän arjessaan. Bilalin mielestä jaetut arvot ovat heidän suhteensa paras asia. Hän uskoo Shaeedan olleen vastaus hänen rukouksiinsa.

- Elämässämme kaikki keskittyy lopulta uskontoomme. Heräämme yhdessä aamulla ennen auringonnousua rukoilemaan, ja vaikka olisi kuinka kiire, otamme aikaa Jumalan kiittämiseen. Oli ehdotonta löytää rinnalleni ihminen, joka jakaa saman uskon kanssani, Bilal kertoo.

Pariskunta muistelee myös ensitapaamistaan, joka oli odotetunlainen lukuunottamatta yhtä yksityiskohtaa toisen osapuolen ulkonäössä.

- Bilalilla oli pieni pää! Shaeeda nauraa.

- Olin yllättynyt, sillä ajattelin että hänellä olisi isompi pää.

Samaa mieltä on myös Bilal.

- Shaeedan pää oli isompi kuin ajattelin. Hän näyttää siltä, että hänellä on paljon asioita mielessään.

90 päivää morsiamena -sarjan uusin kausi discovery+-palvelussa.  

Lue myös: Lapsettomuudesta kärsinyt 90 päivää morsiamena -pari saa vauvan - apu löytyi ukrainalaiselta sijaissynnyttäjältä

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
13.05.2022 14:15 | Teksti: Iida Elstelä | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa