fbq
uutiset90 päivää morsiamena -kaksoset Darcey & Stacey Katson haastattelussa – Darcey laukoo mielipiteensä eksänsä suhteesta: ”Ollakseni rehellinen…”
90 päivää morsiamena -kaksoset Darcey & Stacey Katson haastattelussa – Darcey laukoo mielipiteensä eksänsä suhteesta: ”Ollakseni rehellinen…”

Realitynälkäisille suomalaisille on nyt luvassa draamaa, kun discovery+-suoratoistopalvelussa pyörähtää käyntiin 90 päivää morsiamena: Darcey & Stacey -sarjan toisen kauden uudet jaksot. Katso sai mahdollisuuden kaksossisarusten haastatteluun. 

Darcey Silva, 47, nousi julkisuuteen vuonna 2017, kun hän teki tv-debyyttinsä TLC-kanavan 90 päivää morsiamena -realityohjelmassa. Tuolloin hänellä oli suhde hollantilaisen Jessen kanssa. Suhde päättyi kuitenkin erinäisien riitojen vuoksi. Darcey ei jäänyt tuleen makaamaan, vaan alkoi deittailla brittiläistä Tomia. Myös heidän suhteensa alkumetrit kuvattiin televisioon. Tämäkään suhde ei jatkunut, vaan sisälsi rutkasti turbulenssia. 

Darceya on ollut tukemassa suhdekiemuroissa hänen kaksoissiskonsa Stacey. Myös hän vilahteli toisinaan ohjelmassa. Sähäköiden sisarusten ulosanti kiinnosti niin paljon, että tätä nykyä heillä on oma ohjelma, 90 päivää morsiamena: Darcey & Stacey. Ohjelman toinen kausi julkaistaan kahdessa osassa, ja sen toinen puolisko tulee nähtäville discovery+-palveluun 27.2. Tuolloin julkaistaan myös 90 päivää morsiamena: Darcey & Stacey: Jälkipyykki -sarja.

Uusien jaksojen kunniaksi Katso sai tilaisuuden haastatella kaksikkoa. 

Sarjassa seurataan kaksosten elämää Connecticutin Middletownissa: perhe-elämää, arkea eikä draamaltakaan vältytä. Näin Stacey ja Darcey lupaavat Katsollekin. 

– Avaamme koko elämämme maailmalle. Ei ole mitään piiloteltavaa, ja meillä on niin paljon jaettavaa. Tietenkin myös pikkuisen draamaa. Sitä on aina maailmassamme, Darcey ja Stacey toteavat puhelinhaastattelussa.

Lue myös: Kuinka paljon 90 päivää morsiamena -sarjaa käsikirjoitetaan? Suomalainen Jasmin kertoo oman kokemuksensa: "Mikään ei ollut luonnollista tai oikeaa"

Darcey & Stacey -ohjelmassa nähdään myös heidän isänsä sekä Staceyn tyttäret. 

Kamerat seuraavat siskoksia tiiviisti. Näiden vuosien aikana he ovat tottuneet kuitenkin jo niiden läsnäoloon.

– Kuvatessa elämme hetkessä. Se on osa elämäämme. 

Juuri ennen haastattelua medioissa toitotettiin Yhdysvalloissa Darceyn menneen uudestaan kihloihin poikaystävänsä, bulgarialaisen hieroja Georgin kanssa. Parille kihlaus on toinen, ja välissä he ovat eronneetkin.

Darceylla ja Georgilla on ikäeroa 16 vuotta. Heidänkään suhteensa ei alkanut ilman kuoppia. Georgi oli suhteen alkuaikoina vielä naimisissa toisen naisen kanssa. Rakkaus voitti kuitenkin draaman. 

– Meillä on ollut ongelmia suhteessamme, mutta meidän välillä on kuitenkin yhteys. Intohimo. Haluan, että hän tulee toimeen perheeni kanssa.

Darcey ja Georg ovat eronneet jo kerran. Nyt he menevät toistamiseen kihloihin. 

Stacey kertoo olevansa sisarussuhteesta suojelevaisempi osapuoli. Hänelle pääasia on se, että Darcey on onnellinen. Staceyn suhderintamalla on ollut tasaisempaa kuin siskolla. Myös hänen parisuhdekiemuroitaan on luvassa ohjelmassa. Hän on naimisissa 15 vuotta nuoremman Florianin kanssa.

Darceyn ex-puoliso Jesse deittailee nykyisin kolumbialaista Jenniferiä, joka on myös tuttu 90 päivää morsiamena -ohjelmasta. Darcey kertoo nyt mielipiteensä heidän suhteestaan Katsolle. 

– OIlakseni rehellinen sinulle: Kun sain tietää asiasta, halusin vain, että he olisivat onnellisia. Haluan, että Jennifer on myös onnellinen, hän on todella mukava tyttö. Kaikki ansaitsevat onnen. Olin aluksi hieman hämilläni, että tässäpä outo yhteys, mutta ehkä he sopivat toisillensa. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena -päätösjaksossa ilmiriita studiossa: Miehet väittelevät, kummalla on enemmän rahaa

Jessen ja Darceyn suhde ei ottanut tuulta alleen. 

90 päivää morsiamena: Darcey & Stacey 27.2. alkaen TLC-kanavalla. 

Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: Discovery