fbq
HaastatteluSalatut elämät: Näin Tommi Taurula kommentoi Karin rikastumista: ”Kun se saa tukon seteleitä käteen, niin tuuli vie ne mennessään”
Salatut elämät: Näin Tommi Taurula kommentoi Karin rikastumista: ”Kun se saa tukon seteleitä käteen, niin tuuli vie ne mennessään”

Suosikkisarja Salatut elämät palaa maanantaina 8.8. kesätauolta. Kevätkaudella katsojat pääsivät seuraamaan henkeään pidätelleen Noelin häijyjä peliliikkeitä ja murhasta epäiltyjen nuorten oikeustaistelua. 

Yksi kuluneen vuoden kiinnostavimpia juonikuvioita on ollut Kari Taalasmaan äkkirikastuminen. Kari perusti olutpanimo Taalasbissen kyllästyttyään ”kaiken maailman hipsterien pintahiivaoluisiin”. 

Lue myös: Salatut elämät: Kuka ampui Noelin? Ainakin he ovat epäiltyjä

Tavallista kaljaa tekevästä Taalasbissestä tuli menestys ja Karista miljonääri, mutta kesäkauden lopussa rahaonni alkoi kääntyä. 

– Karilla lähtee mopo keulimaan niin helposti. Se on vähän niin kuin Aku Ankka, että kun se saa tukon seteleitä käteen, niin tuuli vie ne mennessään, Karia esittävä Tommi Taurula toteaa Katson haastattelussa.

Salatut elämät jakso 4005
Äkkirikastunut Kari ajelutti Salla-rakastaan Ferrarilla.

Taurulan mielestä Karin hahmo ei ole vuosien varrella pahemmin muuttunut, paitsi ikää on toki tullut lisää – ja perhettä. Rikastuminenkaan ei Karin perusluonnetta hetkauttanut. Osin juuri siitä syystä Karin luksuselämä jäikin lyhyeksi.

Lue myös: Yllätyskäänne! Nora Rinne palaa Salkkareihin – Camillan rooliin on vuosien mittaan tullut uusia haasteita

Väistyvästä ajanjaksosta Taurulalle on jäänyt mieleen, että hän pääsi kuvauksissa ajamaan Ferraria, tosin vain muutaman kilometrin. 

Salatut elämät 4080
Kari osti moottoripyörän. Gunnar sätti Karia rahojen törsäilystä. 

Sen sijaan Karin hankkimaa moottoripyörää Taurula ei ajanut metriäkään. Kohtauksessa, jossa Kari ajoi uuden moottoripyöränsä Ismon puodin ovesta sisään, moottoripyörää ajoi Taurulan sijasta sen todellinen omistaja. 

– Sovittiin, että minä en sitä romuta, Taurula nauraa.

Lue myös: Salattujen elämien Teemu Lehtilälle tulvi vihapostia – yllättävä käänne antoi yleisölle uuden kohteen

Salatut elämät 8.8. alkaen maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
02.08.2022 12:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Timo Korhonen, MTV

Seuraa meitä somessa