fbq
TVSalatut elämät: Kuka ampui Noelin? Ainakin he ovat epäiltyjä
Salatut elämät: Kuka ampui Noelin? Ainakin he ovat epäiltyjä

Salattujen elämien kulunut vuosi on tarjoillut katsojille harvinaisen kovaa kyytiä.

Kuohuttavimpiin käänteisiin on kuulunut Sampon ja Kallen yllättävä romanssi, teinityttöjen murhatutkimus ja Noelin kehittyminen uutterasta lakimiehestä täysiveriseksi psykopaatiksi. 

Jakso 4200
Sampo löysi itsestään uuden puolen ihastuttuaan Kalleen.

Noelin kehitys on ollut Salkkareiden juonenkäänteistä ehdoton suosikkini. Salkkareissa on vuosien mittaan nähty monenlaisia pahiksia, mutta harvemmin tilanteita, joissa joku perushahmoista muuttuu näin äärimmäisellä tavalla. 

Mikä Noelin muutoksen aiheutti? Kerrataanpa. Viime keväänä Salkkarit päättyi tilanteeseen, jossa Elinan katoamisen takia stressaantunut Noel ajoi vahingossa Matiaksen yli ja pakeni paikalta. Myöhemmin hän sai tietää sairastuneen Elinan yrittäneen hukuttaa Toivon.

Lue lisää: Salattujen elämien Noel muuttui ihmishirviöksi – näin näyttelijä Jarkko Miettinen perustelee hahmon käytöstä

Järkyttynyt Noel halusi pitää Elinan erossa Toivosta, joten hän alkoi vähitellen manipuloida ja huumata Elinaa pitääkseen tämän erossa perheestään. Tavallaan hän oikeutti tekonsa sillä, että Elina oli jättänyt hänet aiemmin todella pahaan pulaan. 

Lisää kierroksia Noelin toimintaan toi, kun Elinalle selvisi, että Noel ajoi Matiaksen yli. 

Jakso 4192
Noel vakoili Elinaa palohälyttimeen asentamansa kameran avulla.

Noelin otteet kovenivat vähä vähältä, ja hän ulotti huumaamisoperaationsa myös Susuun, jonka manipuloi puolelleen, sekä Akiin, jonka johtajanpallin hän halusi itselleen. 

Kevään mittaan katsojat ovat odottaneet hengitystään pidätelleen Noelin kiinnijäämistä, mutta turhaan. Ovela juristi on aina ollut askeleen edellä muita. 

Lue myös: Salkkarit-Tuulin raskaus aiheuttaa järjestelyjä kuvauksissa: Puvustaja auttaa vauvamahan kanssa

Kevään päätösjaksossa Noelin tarinalle tuli kohtalokas käänne aivan viime metreillä, kun joku ampui hänet. Mutta kuka? 

Noel on ennättänyt kerätä pitkän listan vihollisia.

Ampuja saattoi olla Matias, jolle vastikään selvisi, että Noel ajoi hänen ylitseen. Tai sitten Aki, jonka johtajanpaikan Noel varasti. Matiaksen isä Miki on osoittanut impulsiivisuutensa ja väkivaltaisuutensa myös aiemmin, joten häntäkin voidaan hyvällä syyllä epäillä. 

Jakso 4231
Noel manipuloi Susun puolelleen ja meni tämän kanssa kihloihin.

Epäilyt kohdistunevat myös Elinaan, jonka elämää Noel on sabotoinut oikein urakalla. Tai Elinan miesystävään Robiniin, joka saattoi haluta puolustaa Elinaa. Tai Kariin, joka on valmis tekemään siskonsa takia mitä tahansa. 

Voi myös olla, ettei Noelin ampuja ole kukaan edellä mainituista. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

22.06.2022 20:05 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa