fbq
TVYllätyskäänne! Nora Rinne palaa Salkkareihin – Camillan rooliin on vuosien mittaan tullut uusia haasteita
Yllätyskäänne! Nora Rinne palaa Salkkareihin – Camillan rooliin on vuosien mittaan tullut uusia haasteita

Näyttelijä Nora Rinne palaa Salattuihin elämiin, kun hänen esittämänsä Camilla Mustavaara herää koomasta kevään päätösjaksossa keskiviikkona 22.6. Hahmo poistui sarjasta vuoden 2020 syksyllä vaivuttuaan koomaan helikopterionnettomuuden seurauksena.

Camillaa alusta asti esittänyt Rinne on poissaolonsa aikana ollut kaikkea muuta kuin koomassa. Hän tekee taiteellista väitöskirjaa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa ja toimii siellä myös tuntiopettajana. 

Rinne kertoo Katson haastattelussa olevansa tyytyväinen nykytilanteeseen, jossa hän voi taiteellisen tutkimuksensa vastapainoksi välillä hypätä Camillan rooliin. Taide ja viihde ovat kumpikin omanlaisiaan henkireikiä hänelle. Molemmissa on omat kuplansa, joiden ulkopuolelle on hyvä päästä välillä kurkistamaan.

– Tulee tosi ahdas olo, jos pysyy vain yhdellä alueella, Rinne sanoo.

Lue myös: Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Daniela saa ahdisteluviestin ja Akin naama löytyy

Rinne esiintyi Salkkareissa ensimmäisen kerran jo vuonna 2001. Vuosien saatossa sarjan ihmissuhdekuvauksiin on tullut hänen mukaansa jonkun verran lisää monipuolisuutta. 

– Siinä on muutakin kuin että ’tykkäätkö sä musta vai tuosta toisesta’, Rinne kuvailee.

Camilla Mustavaara
Salkkareiden kauden päätösjaksossa Camilla herää koomasta.

Myös Camillan rooliin on tullut lisää näyteltävää, kun mukaan on tullut perheenjäseniä, joihin kaikkiin hahmolla on erilainen suhde. 

Haastavinta Camillan esittämisessä onkin Rinteen mukaan ollut se, miten tuoda jäänaisena tunnettuun hahmoon lisää herkkyyttä ja nyansseja ilman, että pehmentää liikaa hänen perusolemustaan. 

Toisaalta siviilissä konflikteja kaihtavalle Rinteelle Camillan suorasukaisuus on myös terapeuttista.

Lue myös: Muistatko vielä Salatut elämät -Miian? Venla Saartamo palasi ruutuun Laulu rakkaudelle -ohjelmassa

Salatut elämät maanantaista perjantaihin mtv-palvelussa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Kevään päätösjakso nähdään keskiviikkona 22.6.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

15.06.2022 05:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Kimmo Jaatinen, MTV

Seuraa meitä somessa