fbq
HaastatteluMikko Peltsi Peltolaa on pyydetty moniin seikkailurealityihin – tästä syystä vastaus on kielteinen
Mikko Peltsi Peltolaa on pyydetty moniin seikkailurealityihin – tästä syystä vastaus on kielteinen

Toimittaja ja mediapersoona Mikko ’Peltsi’ Peltola on tottunut urallaan monenlaisiin erähaasteisiin Peltsin toinen luonto -ohjelmassa.

Viimeisimmällä kaudella hän yritti valloittaa Kebnekaisen, Ruotsin korkeimman vuoren.

Lue myös: Pippa Laukka on sekoitettu Pilvi Hämäläiseen: ”Jos joku luulee minua kolmikymppiseksi, olen oikein tyytyväinen”

Valloitettavat kohteet päätetään pienessä työryhmässä, joka koostuu Peltsistä, kuvaajasta ja tuottajasta.

− Se on sellaista pallottelua. Mietitään vähän, että mihin päin Suomea ja mitä mennään tekemään. Keskustelua käydään läpi vuoden. Meillä on valmiina aika paljon ideoita jo seuraavalle kaudelle, Peltsi sanoo.

Edellisen kauden hurjimpia hetkiä oli Kebnekaisen huipulle yrittäminen ja järkyttävä myrsky, jonka Peltsi kohtasi ryhmänsä kanssa.

− Kun tietää, mitä tekee ja ymmärsimme lähteä alas oikea-aikaisesti, niin ei siinä mitään vaaraa ollut. Kyllä ne luonnonvoimat aina vähän jännittää, kun ne alkavat jyllämään.

Sisäkuva
Mikko 'Peltsi' Peltola hiihti Venla-gaalaan yhdessä juontaja ja toimittaja Tom Nylundin kanssa.

Seikkailu- ja selviytymisrealityt ovat olleet isossa nosteessa suomalaisessa televisiossa viime aikoina, muun muassa Erikoisjoukot ja Selviytyjät Suomi. Peltsiä on pyydetty samankaltaisiin ohjelmiin, mutta hän ei ole lähtenyt mukaan, sillä juonittelu ei innosta.

Lue myös: TTK-tuomarit eivät lähtisi kilpailemaan keskenään: "On kivempaa arvostella muita"

− Rehellisesti sanottuna ne ovat aika pitkiä aikoja, jolloin pitäisi olla mukana kuvauksissa. Meikällä on kariutuneet ohjelmat aina aikatauluihin. Hyvää viihdettähän se juonittelu on, mutta  en tiedä, osaisinko itse olla sellaisessa. Hauskaahan niitä ohjelmia on katsoa.

24.01.2023 17:15 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa