fbq
HaastatteluMarko Björs ei kanna kaunaa Rakkauden seikkailusta häipyneille miehille: ”En ole ylijumala, joka valitsee jonkun”
Marko Björs ei kanna kaunaa Rakkauden seikkailusta häipyneille miehille: ”En ole ylijumala, joka valitsee jonkun”

Marko Björs – Rakkauden seikkailun uusimmassa jaksossa nähtiin jälleen yksi yllätyskäänne, kun Sergey päätti lähteä vapaaehtoisesti kotiin.

Lue myös: Shokkikäänne! Marko Björsin suosikkimies Sergey lähtee dramaattisesti Rakkauden seikkailusta – paljastaa nyt, mitä tapahtui

Marko Björs sanoo, että villalla syntyneet ihmissuhteet ovat kahden kauppaa. Useampikin mies on lähtenyt ohjelmasta vapaaehtoisesti.
- En ole se ylijumala, joka valitsee jonkun. Rehellisyys ja avoimuus tunteista ovat tärkeintä. Asioista puhuttiin oikeilla nimillä, eikä tehty mitään kesäteatteria, hän sanoo.

- Jos tunteita ei syty toista kohtaan romanttisessa mielessä, on hyvä kertoa siitä ja olla rehellinen. Itselläni ei ollut mitään odotuksia, ja olin avoin kaikelle. Olen onnellinen, että kaikista kymmenestä tyypistä tuli hyviä ystäviäni.

Aiemmin Juho-Jari ja Marko F. lähtivät sarjasta kahdestaan pois lähennyttyään keskenään. Markolla on heistä vain hyvää sanottavaa.
- Olin siinä hetkessä heidän puolestaan niin onnellinen.

Lue myös: Rakkauden seikkailussa uutispommi: kaksi Marko Björsin sulhasehdokasta pariutui keskenään!

Marko Björs – Rakkauden seikkailun päätösjakso nähdään 25.5. sekä TV5 kanavalla että discovery+-palvelussa.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Teksti: Henryk Björkström | Kuvat: Matti Matikainen