fbq
SuoratoistoRakkauden seikkailussa uutispommi: kaksi Marko Björsin sulhasehdokasta pariutui keskenään!
Rakkauden seikkailussa uutispommi: kaksi Marko Björsin sulhasehdokasta pariutui keskenään!

Marko Björs saa jaksossa mystisen kutsun miesten villalle pikaisesti heti aamutuimaan. Kun hän saapuu paikalle, Marko F. ja Juho-Jari odottavat häntä vakavina. He paljastavat Marko Björsille ajautuneensa suhteeseen keskenään.
– Täs on nyt semmonen tilanne, et me ollaan lähennytty täällä talossa sen verta liikaa, että ei halua enää leikkiä kenenkään tunteilla ja antaa vääriä signaaleja, Juho-Jari muotoilee.
– Tämä on tapahtunut pikkuhiljaa. Tää on alkanut olla tosi vaikeeta meille. On tuntunut siltä, että meidän pitää peitellä koko ajan, mitä me tehdään ja ollaan, Marko F. jatkaa.

Lue myös: Kameravalojen sammuttua Rakkauden seikkailussa Marko Björs kävi keskusteluja, joita tv:ssä ei nähdä: ”Me ei esitetty kesäteatteria”

Marko Björs - rakkauden seikkailu

Björs suhtautuu hyvin ymmärtäväisesti ja vakuuttaa olevansa onnellinen toistensa löytäneiden miesten puolesta. 
– Mikään ei olis kauheempaa kuin et te joutuisitte feikkaamaan. Ei se olis reilua kellekään. Sehän on itsestään selvää, että vaikka mä oon ollut tässä se henkilö alun perin, kuka on halunnut tutustua teihin ja te olette halunneet tutustua muhun, että näin voi käydä. Mun mielestä tää on parasta, mitä voi käydä. 

Hän painottaa Marko F:lle ja J-J:lle, ettei heidän pidä peitellä mitään.
– Me ollaan tultu tänne puhumaan avoimesti asioista ja oltu rohkeita ja avoimia. Se olis kauheeta, jos te joutuisitte peittelemään teidän tunteita, hän sanoo.

Marko F. tunnustaa, että he pelkäsivät monta päivää tilannetta, jossa joutuvat tuomaan asian esiin. 
– Te ette saa ajatella, että te olette tehneet jotain väärin. Päinvastoin, tätähän tänne on tultu hakemaan, Björs tsemppaa heitä.
– Thank God, Marko reagoi siihen tosi hyvin. Hän osasi olla onnellinen meidän puolesta, ja se ehkä kertoo Markosta. Hän ei ole mikään itsekäs ihminen, vaan hän haluaa, että elämässä on rakkautta ja ihmiset löytää toisensa, Marko F. kiittelee.

Lue myös: Rakkauden seikkailu: Marko Björsistä kilpailevat miehet ajautuvat riitaan – syyttävät yhtä feikkaamisesta

Marko Björs - rakkauden seikkailu

Osa miehistä on ällikällä lyötyjä kuullessaan suhteesta, mutta eivät kaikki. Manu kertoo yllättäneensä Markon ja J-J:n keittiöstä pussailemasta, ja Tico on myös omien sanojensa mukaan nähnyt heidän välisensä kipinän kilometrin päähän. 

Marko F. ja Juho-Jari jättävät jäähyväiset kyynelehtiville kämppiksilleen ja lähtevät huvilalta. 

Marko Björs  Rakkauden seikkailu keskiviikkoisin discovery+-palvelussa ja klo 20.00 TV5-kanavalla. Discovery+:ssa esitetään jaksot viikon ennakolla.

20.04.2022 07:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa