fbq
SuoratoistoShokkikäänne! Marko Björsin suosikkimies Sergey lähtee dramaattisesti Rakkauden seikkailusta – paljastaa nyt, mitä tapahtui
Shokkikäänne! Marko Björsin suosikkimies Sergey lähtee dramaattisesti Rakkauden seikkailusta – paljastaa nyt, mitä tapahtui

11.5. discovery+-palveluun ilmestyneessä Marko Björs - Rakkauden seikkailu -ohjelman jaksossa nähdään, kun Sergey Hilman, 27, tekee dramaattisen päätöksen aivan matkan loppumetreillä.

Sergey kutsuu Marko Björsin ja loput mukana olevat sinkkumiehet Ticon ja Rünnon viettämään juhlaa yhdessä. Illanvieton päätteeksi hän yllättäen ilmoittaakin, että hänen matkansa Rakkauden seikkailussa päättyy.

Nyt Sergey kertoo Katsolle, mitä tilanteessa oikein tapahtui. Hän paljastaa, ettei kukaan osannut aavistaa hänen lähtöään.

- En ollut kertonut siitä kenellekään. Minulla oli suunnitelma lähtöäni varten. Halusin nauttia vielä muiden kanssa yhdessä ennen kuin ilmoitin päätöksestäni, hän kertoo.

Lue myös: Rakkauden seikkailu: Sergey turhautuu Marko Björsin ristiriitaisiin viesteihin: "Mennäänkö me Cartierille valitsemaan sormuksia?"

Sergey

Turhautui sekavista signaaleista

Jo aiemmassa jaksossa Sergey pohti Markon antamia ristiriitaisia signaaleja. Hän mietti, olivatko kaksikon väliset tunteet ystävyyttä vai jotain muuta. Sergey sanoo turhautuneensa noin päivää ennen lähtöään. 

- Tuli olo, etten saa Markoon tietyllä tavalla kontaktia. Halusin lähteä, koska en halunnut viedä tilaa ihmisiltä, kenellä on tunteita Markoa kohtaa. Omat fiilikset olivat siinä kohtaa niin sekaisin, etten halunnut ”huijata” itseäni finaaliin.

- Tarvitsen paljon huomiota ja lähikontaktia. Tuossa ajassa sitä ei ollut mahdollista saada, sillä kuvauksissa aika oli rajallista, hän muistuttaa.

Lähdön hetki oli Sergeyn mielestä herkkä ja kaunis, vaikka mukana oli hänen mukaansa myös surua.

- Sain hienon viimeisen illan, ja olen todella kiitollinen kaikesta.

Lue myös: Rakkauden seikkailu: Marko Björsin ja nuoren Sergeyn kemiat kohtaavat: ”OIen itsekin yllättynyt, kuinka kiinnostunut hänestä olen”

rakkauden seikkailu

Ennakkosuosikin asemassa

Jo kauden alusta saakka on veikkailtu, että Sergey voisi kenties päästä sarjassa loppuun asti. 

- Tuntuu mukavalta, että ihmiset odottivat minun todella pääsevän loppuun saakka. Näin ei tällä kertaa käynyt.

Sergey sanoo hänellä olleen aitoa kiinnostusta Markoa kohtaan. Hän pääsi sarjassa kaksille treffeille: helikopterilennolle sekä kolmen ruokalajin illalliselle.

- Jos olisin ollut siellä show’n vuoksi, olisin jo lähtenyt aiemmin kotiin. Ei olisi millään ollut mahdollista teeskennellä noin pitkään. Kiinnostus ja tunteet olivat aitoja. Treffit olivat ihan huikeita ja minun näköisiäni, hän iloitsee.

Lue myös: Kommentti: Marko Björsin Rakkauden seikkailu naurattaa ja itkettää – ja on upeinta tv:ssä juuri nyt

Marko Björs  Rakkauden seikkailu keskiviikkoisin discovery+-palvelussa ja klo 20.00 TV5-kanavalla. Discovery+:ssa jaksot esitetään viikon ennakolla.

Päätösjakso nähdään sekä TV5-kanavalla että discovery+ -palvelussa 25.5. 

Arikkelia muokattu 11.5. klo 10.54: otsikkoon lisätty nimi ja vaihdettu pääkuva. 

11.05.2022 07:15 | Teksti: Henryk Björkström | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa