fbq
HaastatteluKari Taalasmaan ääliömäisyys on välillä liikaa Tommi Taurulalle: ”Karista koitettiin aikoinaan tehdä vähän turhankin rasistista tyyppiä”
Kari Taalasmaan ääliömäisyys on välillä liikaa Tommi Taurulalle: ”Karista koitettiin aikoinaan tehdä vähän turhankin rasistista tyyppiä”

Päivittäissarja Salatut elämät palaa maanantaina 8.8. kesätauolta. Kevätkaudella katsojat pääsivät seuraamaan Noelin juonitteluja ja murhasta epäiltyjen nuorten oikeustaistelua. 

Yksi kuluneen vuoden kiinnostavimpia juonikuvioita on ollut Kari Taalasmaan rikastuminen. Kari perusti olutpanimo Taalasbissen kyllästyttyään ”hipsterien pintahiivaoluisiin”.

Lue myös: Salatut elämät: Näin Tommi Taurula kommentoi Karin rikastumista: ”Kun se saa tukon seteleitä käteen, niin tuuli vie ne mennessään”

Kari on vuosien varrella opittu tuntemaan hyväsydämisenä mutta äkkipikaisena ja vähän hölmönäkin hahmona. Taurula muistuttaa Katson haastattelussa, että hahmo osaa olla myös avarakatseinen, onhan hänellä esimerkiksi adoptiopoika Afrikasta. 

Kari ja Salla
Kari pääsi viime keväänä onnellisesti naimisiin Sallan kanssa.

Taurula ei suhtaudu aivan kritiikittä kaikkiin esittämänsä hahmon kommelluksiin. Esimerkiksi jotkut Karin naisseikkailuista saavat Taurulan huokaisemaan syvään. Kari on Taurulan mukaan välillä kirjoitettu niin ääliöksi, että hän on koittanut neuvotella tuotantotiimin kanssa, eikö asioita voisi tehdä vähän toisinkin. Joskus onnistuu, joskus ei. 

– Karista koitettiin aikoinaan tehdä vähän turhankin rasistista tyyppiä. Sanoin, että en suostu tuollaiseen, että pitäisi loukkaamalla loukata jotakuta, Taurula sanoo.

– Haluan kuitenkin, että se Kari olisi jatkossakin hyvishahmo, vaikkakin omine säröineen.

Lue myös: Yllätyskäänne! Nora Rinne palaa Salkkareihin – Camillan rooliin on vuosien mittaan tullut uusia haasteita

Kari ja Linda
Lindan ja Karin suhde oli täynnä töyssyjä. 

Taurula on esittänyt Karia lähestulkoon Salkkareiden alusta asti. Kari on poistunut Pihlajakadulta muutaman kerran ja palannut aina takaisin. Nyt hahmo on ollut mukana yhtäjaksoisesti vuodesta 2013 asti. 

Lue myös: Salattujen elämien Teemu Lehtilälle tulvi vihapostia – yllättävä käänne antoi yleisölle uuden kohteen

Salatut elämät 8.8. alkaen maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
05.08.2022 16:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Timo Korhonen, MTV

Seuraa meitä somessa