fbq
HaastatteluBachelor-Sonja murtui kyyneliin tv:ssä – paljastaa nyt, mistä oli kyse: ”Haluan sen selventää…”
Bachelor-Sonja murtui kyyneliin tv:ssä – paljastaa nyt, mistä oli kyse: ”Haluan sen selventää…”

Kun Bachelor-ohjelmaan osallistunut Sonja päätti hakea ohjelmaan mukaan viime vuonna, hän sanoo tehneensä sen hetken mielijohteesta. Bachelor-sarjan faniksi tunnustautuva kaunotar kertoo pitävänsä ohjelmaa tyylikkäänä hyvänmielen formaattina.

- Olin ollut sinkku jo jonkin aikaa, ja koin olevani sopivassa elämäntilanteessa. Siitä se sitten lähti. Päällimmäisenä oli mielessä, että olisihan se hienoa ja erityistä löytää sarjan kautta elämänkumppani.

- Se ei nyt sitten toteutunut, mutta sain lukuisia rakkaita ihmisiä elämääni. Kokemus oli ihana ja unohtumaton, Timosta kolme kuukautta kuvausten jälkeen eronnut Sonja toteaa.

Lue myös: Lykästikö Bachelor-Tuomasta rakkaudessa Hannan jättämisen jälkeen? ”Oikeastaan tässä kevään aikana…”

Tunnelataus liikutti

Viimeisessä Bachelor: Ruusun jälkeen -jaksossa Sonja murtui kyyneliin. Moni on tullut kysymään häneltä jälkeen päin, johtuivatko kyyneleet pettymyksestä Timoa kohtaan tai onko Timo tehnyt hänelle jotain. Hän paljastaa nyt, mitä tilanteessa oikein kävi.

- Haluan sen selventää, että se ei johtunut mitenkään Timosta, vaan tunnereaktio syntyi siitä, että kokemus oli vielä aika tuoreena muistissa. Suhteiden päättyminen on aina iso ja tunteikas asia. 

- Kun sitten aloimme puhua suhteen päättymisestä, tunteet tulivat pintaan. Tunnelataus oli siinä hetkessä aika suuri, kun piti uudelleen miettiä niitä asioita kameroiden edessä.

Sonjasta oli hyvä, että Timo otti ohjat kuvaustilanteessa.

- Oli vaikea koittaa pusertaa kyyneleet takaisin, kun ei näyttelijän lahjoja ole minulle suotu. Timo jatkoi keskustelua ja minä puhisin sitten mikrofoniin, minkä vain pystyin.

Lue myös: Bachelor-Timo avautuu tukalasta tilanteestaan sarjan kuvauksissa: Jouduin esittämään roolia

Bachelor

Kertaluonteinen kokemus

Instagram-tarinassaan Sonja on sanonut, ettei ehkä menisi ohjelmaan enää uudelleen.

- Tuntuu, että jos olisin tiennyt, kuinka iso ja merkittävä rooli minulla tulee olemaan tuossa ohjelmassa, en välttämättä olisi lähtenyt. En voinut kuvitella niin tapahtuvan. En myöskään ollut varautunut niin suureen näkyvyyteen.

- Ei kaduta, että lähdin, sillä olen saanut niin paljon ihania ihmisiä elämääni. Enkä siis missään nimessä tarkoita, että haluaisin näin jälkeen päin jättää koko kokemuksen takaisin.

Muihin reality-ohjelmiin Sonja ei toistaiseksi ole ajatellut hakevansa.

- Ei ole vetämässä hakemusta mihinkään Temppareihin. Tykkään seurata sitä vain katsojan roolista, hän nauraa.

Lue myös: Bachelor-Timo paljastaa, onko hänellä jo uusi nainen: "Ehkä viikon päästä..."

20.05.2022 16:15 | Teksti: Henryk Björkström | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa