fbq
Kotimaa
20.05.2022 13:43
Teksti: Matti Tuomela, Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV
Bachelor
Lykästikö Bachelor-Tuomasta rakkaudessa Hannan jättämisen jälkeen? ”Oikeastaan tässä kevään aikana…”
Kotimaa
20.05.2022 13:43
Teksti: Matti Tuomela, Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV

Bachelorissa rakkautta etsinyt Tuomas Lahti joutui toteamaan varsin pian kuvausten loputtua, ettei hänellä herännyt tarpeeksi vahvoja tunteita valitsemaansa naista Hannaa kohtaan, eivätkä he nähneet toisiaan kuin pari kertaa jälkeenpäin.

Syksyllä 2021 kuvatun ohjelman jälkeenkään rakkaudessa ei ole lykästänyt, ja kesään Tuomas kertookin lähtevänsä vapaana miehenä. 

– Nyt ei ole mitään kuvioita meneillään, eli olen ihan sinkkuna, ja oikeastaan tässä kevään aikana olenkin keskittynyt vähän muihin juttuihin. Työt ja urheilu ovat vieneet enemmän huomiota, hän kertoo.

Tuomas kuitenkin odottaa, että kesällä elämä sosiaalistuu.

– Sanotaan näin, että kesä on aika vapaa ja suunnittelematon vielä, mutta varmasti tulee nähtyä ihmisiä enemmän kuin talvella.

Lue myös: Näin karmeasti Bachelor-Tuomas jätti naisensa pian kuvausten päätyttyä: Hanna paljasti tylyt yksityiskohdat - "Olin ihan kysymysmerkkinä"

Bachelor

Hannaa hän ei ole enää tavannut, mutta kertoo kuitenkin joskus pitävänsä tähän yhteyttä.

– Hannan kanssa on jonkin verran viestitelty – ei hirveästi – ja useamman muunkin ohjelmassa esiintyneen kanssa samaan tapaan. 

Tuomas kertoo saaneensa ohjelmasta enimmäkseen positiivista palautetta. 

– En ole juurikaan lukenut nettifoorumeja ja jodeleita ihan oman mielenterveyteni vuoksi. Totta kai sieltä jotain kuvakaappauksia olen nähnyt yksittäisistä keskusteluista.

– Oletan, että siellä on ollut kommentteja niin positiivisessa kuin negatiivisessakin mielessä, mutta niihin en sen enempää ota kantaa, kun en viitsinyt mennä lukemaan niitä keskusteluja, joissa vaikkapa ulkonäköä kritisoidaan tai jotain muuta.

Lue myös: Bachelor-Timo paljastaa, onko hänellä jo uusi nainen: "Ehkä viikon päästä..."