Yölintu-veljesten rahariita eskaloitui: Simo Silmu vaatii Matti-veljeltään korvauksia oikeudessa – asianajaja: Simo maksanut yksin yhteistä lainaa!

Uutiset | 02.08.2019 08:22

Yölintu-orkesterin solisti ja keulakuva Simo Silmu, 41, ja pikkuveli Matti Silmu, 40, joutuvat ratkomaan kiistaansa käräjillä syyskuussa.

Yölinnun perustajajäsen, kitaristi Matti Silmu sai lähtöpassit suosikkiyhtyeestä tammikuussa 2017. Simo Silmun mukaan syynä tuolloisiin potkuihin on yhteinen pankkilaina.

Simon mukaan bändin talousasioista vastannut Matti otti yhtyeen taustalla vaikuttaneen firman nimissä pankista velkaa, eikä Simo tiedä, mihin rahat ovat menneet.

Lue lisää: Raju veljesriita rahasta! Yölinnun Simo ja Matti Silmu joutuvat käräjille!

”Matti myöntänyt”

Simon asianajaja Heikki Sillanpää vahvistaa Seiskalle, että katkerassa veljesriidassa on kyse Simon saatavista ajoilta, jolloin Matti oli vielä bändissä.

– Niistä veloista, joista he ovat yhdessä vastuussa ja joita käytännössä Simo Silmu on yksin maksanut, asianajaja tarkentaa.

Simo ja pikkuveli Matti Silmu perustivat Yölinnun Porissa 1992. Nyt veljekset ratkovat rahariitojaan käräjillä. Kuva on vuodelta 2012, kun välit vielä olivat kunnossa.
Simo ja pikkuveli Matti Silmu perustivat Yölinnun Porissa 1992. Nyt veljekset ratkovat rahariitojaan käräjillä. Kuva on vuodelta 2012, kun välit vielä olivat kunnossa.

 

Lue myös: Käräjäoikeus päätti: Simo Silmulle ei lähestymiskieltoa!

Sillanpään mukaan Matti Silmu on myöntänyt kaksi eri velkaansa, summiltaan noin 11 000 ja noin 18 000 euroa. Yhteissumman päälle tulee vielä oikeudenkäyntikulut.

Simo on siis saamassa veljeltään korvauksen, jonka kokonaissumman päättää Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus ensi kuussa.

Silmujen käräjäkiistasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!