Raju veljesriita rahasta! Yölinnun Simo ja Matti Silmu joutuvat käräjille!

Uutiset | 01.08.2019 15:03

Yölintu-orkesterin veljesten repivä rahariita on saanut jälleen uusia kierroksia. Orkesterin solisti ja keulakuva Simo Silmu, 41, ja pikkuveli Matti Silmu, 40, joutuvat ratkomaan kiistaansa käräjillä syyskuussa.

Jo vuosia muhineessa eripurassa veljekset ovat erimielisiä sekä rahasta että potkuista.

Yölinnun perustajajäsen, kitaristi Matti Silmu sai lähtöpassit suosikkiyhtyeestä tammikuussa 2017. Simo Silmun mukaan syynä tuolloisiin potkuihin on yhteinen pankkilaina.

Lue myös: Käräjäoikeus päätti: Simo Silmulle ei lähestymiskieltoa!

"Rinnakkain hymyilette"

Simon mukaan bändin talousasioista vastannut Matti otti yhtyeen taustalla vaikuttaneen firman nimissä pankista velkaa, eikä Simo tiedä, mihin rahat ovat menneet.

Simo on avannut kiistan syitä julkisella Facebook-päivityksellä. Hän ei halunnut kommentoida asiaa enempää Seiskalle.

Lue myös: Yölintu-yhtyeen Simo Silmu ja Päivi-rakas juhlivat häitä ruotsinlaivalla: morsian vei Yölintu-tähden nukkumaan kesken illan – salakuvat

Perimmäisin syy mun ja Matin teiden eroamiselle oli se, että Matti ilmoitti ykskantaan, että ei suostu maksamaan yhteisiä lainojamme yhdessä pois. Tästä syystä joudun nyt oikeusteitse vaatimaan Matilta omaa osuuttaan sitä mukaa kun itse maksan, Simo kertoo Facebookissa.

Tässä kohtaa voi jokainen ottaa jonkun kanssa yhdessä kokeeksi lainaa, ja miettiä millainen tilanne olisi, jos toinen ei maksaisikaan. Siten vielä, että rinnakkain hymyilette ja soitatte tanssivalle yleisölle.

Silmujen käräjäkiistasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue lisää veljesten rahariidasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!