Simo Silmu

Käräjäoikeus päätti: Simo Silmulle ei lähestymiskieltoa!

Uutiset | 02.05.2018 12:41

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus käsitteli tänään suosikkiyhtye Yölinnun perustajajäsen Matti Silmun vaatimaa lähestymiskieltoa veljelleen Simolle ja tämän vaimolle Päiville. Matti vaati veljelleen lähestymiskieltoa, koska oli vuosia saanut Simolta ja Päiviltä häiritseviä tekstiviestejä ja sähköposteja enimmäkseen yöaikaan.

LUE LISÄÄ: SIMO JA PÄIVI SILMU KIISTÄVÄT VAKAVAN HÄIRINNÄN: VAATIVAT MATILTA OIKEUDENKÄYNTIKULUT!

Käräjäoikeus käsitteli lähestymiskieltoa sillä perusteella, että Simon ja Päivin viestimisestä koituisi vakavaa häirintää Matille ja hänen perheelleen. Oikeuden mukaan myös puhelimitse tai kirjeitse toistuva häirintä voi johtaa lähestymiskieltoon.

KATSO MYÖS: MATTI SILMU OIKEUDESSA: SIMON JUOMISEN TAKIA PERUTTIIN KUUDEN KUUKAUDEN KEIKAT JA MENETETTIIN 200 000 EUROA!

Oikeuden mukaan Matin oikeudessa esittämät viestit olivat lähetetty enimmäkseen vuonna 2016 ja alkuvuodesta 2017. Sen takia oikeus katsoi, ettei viestittelyn voida odottaa jatkuvan, joten oikeus ei langettanut Simolle ja Päiville lähestymiskieltoa. Oikeus kuitenkin totesi, että Simo ja Päivi Silmu ovat vuonna 2017 kirjoittaneet loukkaavasti Matti Silmusta, ja sen takia oikeus ei velvoittanut Mattia korvamaan Simon oikeudenkäyntikuluja. Päivin osalta valtio korvasi osan oikeudenkäyntikuluista, mutta Simo joutuu maksamaan oikeudenkäyntikulunsa itse.

Teksti:sami sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!