Heikki Silvennoinen muutti avoliittoon rakkaansa kanssa.

Yllätysavoliitto! Heikki Silvennoinen muutti jo yhteen fitness-povipommin kanssa – kuvankaunis Jasmi, 29, hylkäsi Los Angelesin haaveet Kummeli-tähden takia!

20.10.2018 04:17

Seiska kertoi aikaisemmin, että Kummeli-legenda Heikki Silvennoinen, 64, on löytänyt kaikessa hiljaisuudessa rinnalleen uuden rakkaan. Uusi kulta on fitness-kisoissa mainetta niittänyt, Heikkiä yli 30 vuotta nuorempi Jasmi Qvick, 29. Sporttinen tummaverikkö toimii personal trainerina, minkä lisäksi kaunotar on luonut Pirkanmaalla uraa kunnallispolitiikassa.

Lue lisää: Kummeli-legenda Heikki Silvennoisella, 64, salasuhde nuoreen fitness-povipommiin – ikäeroa 35 vuotta!

Amerikka sai jäädä

Nopeasti edennyt suhde oli lähipiirin mukaan yksi päätekijöistä, miksi Jasmi pyörsi päätöksensä muuttaa tänä syksynä Los Angelesiin. Losiin muutto oli ollut pitkään naisen unelmana, ja hän oli tehnyt jo kaikki valmistelut ulkomaille lähtöä varten.

Lue myös: Wau, mikä venus: Esko Eerikäisen uusi rakas Jasmi Qvick on supertimmi fitness-kaunotar - kuvat!

– Jasmi oli ennättänyt vuokrata asuntonsakin. Facebookissa hän kertoi olevansa onnellinen ja löytäneensä nyt henkisen kodin muualta kuin Venice Beachiltä, Seiskalle kerrotaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday 🙏🏽🍫

Henkilön Jasmi Qvick (@jasmiqvick) jakama julkaisu

Kodittomaksi Jasmi ei jäänyt, sillä hätiin riensi Heikki. Seiskan tarkkasilmäinen lukija oli viime perjantaina sattumalta todistamassa, kun mestarikoomikko kaarsi uudella maasturi-Mersullaan Jasmin kerrostalon pihaan. Mersun perässä oli perävaunu, johon kaksikko lastasi Jasmin tavaroita.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat Heikin ja Jasmin yhteenmuutosta tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!