esko eerikäinen ja jasmin qvick

Wau, mikä venus: Esko Eerikäisen uusi rakas Jasmi Qvick on supertimmi fitness-kaunotar - kuvat!

11.08.2017 09:37

Radiojuontaja Esko Eerikäinen, 43, matkusti toissa viikonloppuna sukulaisensa häihin Pietariin. Seiskalle tulleiden vinkkien mukaan Esko ei ollut kuitenkaan reissussa yksin, vaan entisen Hunks-tanssijan matkaseurana oli fitnesspiireistä tuttu pirkanmaalainen Jasmi Qvick, 28.

Esko Eerikäisellä uusi rakas: tapailee kuumaa fitness-Jasmia, tuttu myös kunnallispolitiikasta – kuva!

Sporttinen Jasmi on niittänyt mainetta fitnessin parissa kansainvälisellä tasolla. Tumma kaunotar kilpaili pari vuotta sitten Arnold Amateur -kilpailuissa Columbuksessa.

 

HUOM! Enää pari paikkaa vapaana henkilökohtaisille valmennuspaikoille täksi syksyksi! Toimi siis nopeasti, jos haluat olla oman elämäsi onnistuja. Elokuu, koulujen alku ja arki käsillä. Haluatko tänä vuonna tehdä jotain toisin sekä imeä liikunnasta ja terveellisesti syömisestä energiaa arkeen? Sano EI alun innostuksen jälkeen lopahtaville tiukoille pikakuureille, jotka aiheuttavat stressiä ja jonka jälkeen paikat ovat väärällä tavalla rikki ja liian niukan energiansaannin jälkeen entistä suurempi nälkä. Sijoita tänä vuonna itseesi ja henkilökohtaiseen valmentajaan, joka suunnittelee treeniohjelmasi ja ruokavaliosi juuri sinun tavoitteeseesi ja elämäntilanteeseen (perhe, työ, muut prioriteetit yms.) sopivaksi. Olen valmentajana aidosti kiinnostunut sinusta sekä jämäkästi ja määrätietoisesti ohjaa sinua eteenpäin jakaen tietotaitoani. Ei humpuukidieettejä ja turhaa hypetystä, vaan asiantuntemusta, heittäytymistä sekä aidosti henkilökohtaista palvelua ja nopeaa tavoitettavuutta rajattujen valmennuspaikkojen vuoksi! Olet tervetullut valmennukseeni oli tavoitteesi sitten saada uutta motivaatiota tai vinkkejä pitkään jatkuneeseen kuntoiluharrastukseen ja terveellisesti syömiseen tai olet vasta-alkaja, joka ei ole koskaan harrastanut liikuntaa. Treeniohjelmat ovat toteuttavissa toiveesi mukaan joko kuntosalille tai kotitreeniin. Tarkemmat tiedot pt-, treeni- ja ruokavaliopaketeista ja hinnoista www.qvickfit.com sekä lisäkysymykset ja yhteydenotot sähköpostilla jasmi.qvick@qvickfit.com. #qvickfit #personaltrainer #personaltraining #personalbraining #pirkkala #tampere #pirkanmaa #coach #wellness #fit #workout #nutrition #motivation #motivationalmonday #magnetphotography @magnetphotography

A post shared by Jasmi Qvick (@jasmiqvick) on

 

#venicecanals #vacation #losangeles #peaceofmind #perfecto #lovethisplace #california ???

A post shared by Jasmi Qvick (@jasmiqvick) on

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!