Sofia on laittanut valmentamisen jäihin ja keskittynyt sosiaaliseen mediaan.

Yksin luksuslukaalissa asuva Sofia Belórf avautuu rahatilanteestaan: ”Syytteillä ei ole ollut negatiivista vaikutusta töihini!”

Uutiset | 02.03.2020 06:06

Jättimäisessä Katiska-vyyhdissä huumausainerikoksesta ja kahdesta rahanpesusta syytettynä oleva Sofia Belórf muutti viime syksynä Helsingin keskustassa sijaitsevaan asuntoon, jonka hankki Niko-rakkaansa kanssa vuosi sitten. Vuonna 1909 valmistuneessa arvotalossa sijaitsevassa 119-neliöisessä lukaalissa on neljä huonetta, kaksi wc:tä ja kylpyhuone.

Lue myös: Sofia Belórf uskoo tapaavansa Niko-rakkaansa kevään aikana – ”Ollut todella raastavaa!”

Miltä uuteen kotiin muuttaminen ilman Nikoa on tuntunut?

– Koti on tuntunut aika isolta yhdelle, mutta onneksi minulla on seuranani Bambi-koira. Aluksi olo oli yksinäinen, mutta olen alkanut rakentaa siitä meille yhteistä kotia, johon Nikon on kiva muuttaa jonain päivänä.

Lue myös: Häistä haaveileva Sofia Belórf: ”Toivottavasti ei tarvitse mennä naimisiin vankilassa!”

Miten olet tullut toimeen rahallisesti?

– En ole kamppaillut talousongelmien kanssa, sillä minulla oli onneksi säästöjä, ja tienaan myös koko ajan töilläni. Olen laittanut valmentamisen jäihin ja keskittynyt sosiaaliseen mediaan. Minulla on viikoittain työpalavereja, ja minua on pyydetty mukaan televisio-ohjelmiin, mutta en ole vielä päättänyt, mihin aion lähteä mukaan. Syytteillä ei ole ollut negatiivista vaikutusta töihini.

Teksti:Petri Voutilainen ja Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!