fbq
Uutiset
01.03.2020 08:43
Teksti: Petri Voutilainen ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Sofia Belorf haaveilee häistä.
Häistä haaveileva Sofia Belórf: ”Toivottavasti ei tarvitse mennä naimisiin vankilassa!”
Uutiset
01.03.2020 08:43
Teksti: Petri Voutilainen ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska tavoitti Katiska-huumevyyhdissä huumausainerikoksesta ja kahdesta rahanpesusta ja syytettynä olevan Sofia Belórfin.

Miten oma pääkoppasi on kestänyt syytteet, oikeudenkäynnin ja siihen liittyvän mediamylläkän?

– Jos olisin tiennyt viime kesänä, mitä tuleman pitää, olisin ajatellut joutuvani mielisairaalaan. Itkukohtauksia tulee harvemmin, enkä ole enää yhtä masentunut kuin viime syksynä. Alussa masentuneisuus näkyi saamattomuutena, minua ei motivoinut mikään.

– Minusta on kuitenkin kuoriutunut supernainen. Toki olen kärsinyt romahduksista, mutta positiiviset ajatukset ovat pitäneet pääni kasassa.

Ystävät ovat seisseet Sofian rinnalla vaikeinakin hetkinä.  – Kukaan ei ole hylännyt minua, vaan ystävät ovat lähettäneet tsemppiviestejä. Minusta on kuitenkin tullut etäisempi, sillä en jaksa puhua oikeusjutusta. Olen viihtynyt paljon yksin.
Ystävät ovat seisseet Sofian rinnalla vaikeinakin hetkinä.  – Kukaan ei ole hylännyt minua, vaan ystävät ovat lähettäneet tsemppiviestejä. Minusta on kuitenkin tullut etäisempi, sillä en jaksa puhua oikeusjutusta. Olen viihtynyt paljon yksin.

 

Lue myös: Sofia Belórfin avoin tilitys rahasta ja selibaatista – vankilakuva laihtuneesta Nikosta Seiskassa!

Oletko hakenut ulkopuolista apua masennukseen?

– Minulle on sanottu, että olen hölmö, kun en hae sitä. Olen käynyt asioita läpi itseni ja perheeni kanssa. Riippuu varmasti lopputuloksesta, haenko vielä apua, mutta nyt tuntuu, ettei minun tarvitse.

Lue myös: Sofia Belórf uskoo tapaavansa Niko-rakkaansa kevään aikana – ”Ollut todella raastavaa!”

”Haluan tavalliset häät”

Olet kertonut avoimesti haaveilevasi häistä ja lapsista Nikon kanssa. Oletko valmis järjestämään vankilahäät?

– Toivottavasti meidän ei tarvitse mennä naimisiin vankilassa. Jos alkaisin suunnitella vankilahäitä, olisin osaltani jo tuominnut Nikon. Haaveilen tällä hetkellä ihan tavallisista häistä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »