Uutiset

Sofia Belórf uskoo tapaavansa Niko-rakkaansa kevään aikana – ”Ollut todella raastavaa!”

28.02.2020 06:39

Jättimäisen Katiska-huumevyyhdin käsittely on käynnissä Helsingin käräjäoikeudessa. Syytettyjen penkillä istuu useiden julkkisten lisäksi liigan epäillyt pomot liikemies Niko Ranta-aho ja ex-Cannonball-pomo Janne ”Nacci” Tranberg.

Seiska tavoitti vyyhdissä huumausainerikoksesta ja kahdesta rahanpesusta ja syytettynä olevan Sofia Belórfin, jonka mukaan Niko on voinut tilanteeseen nähden hyvin.

– Nikon vointi ja jaksaminen ei ole herättänyt minussa kertaakaan huolta, koska hän on näyttänyt oikeussalissa hyvinvoivalta, levänneeltä, fressiltä ja skarpilta. Hänen avustajansa ovat sanoneet, etteivät ole tavanneet pitkiin aikoihin päämiestä, joka olisi ollut yhtä tasapainoinen. Hän on pysynyt järjissään, vaikka on eristyksissä 23 tuntia vuorokaudesta. Ainoana virikkeenä hänellä on televisio.

Sofia otti syksyllä kahden kuukauden loman. – En tuntenut siitä huonoa omaatuntoa, koska en ole koskaan kohdannut yhtä suurta surua.
Sofia otti syksyllä kahden kuukauden loman. – En tuntenut siitä huonoa omaatuntoa, koska en ole koskaan kohdannut yhtä suurta surua.

 

Olette edellisen kerran saaneet viettää kahdenkeskistä aikaa viime kesänä. Miltä erossa oleminen on tuntunut?

– Se on ollut todella raastavaa, koska olemme aina olleet tiiviisti yhdessä. Tämä aika on tuntunut kamalta, sillä minulta on viety samaan aikaan puoliso ja paras ystävä. Istunnoissa on käyty useaan otteeseen läpi tapaamisoikeutta ja sitä, että yhteydenpitorajoituksia lievennettäisiin. Uskon, että pääsemme tapaamaan vielä tämän kevään aikana.

Teksti:Petri Voutilainen ja Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!