Yhteisiä öitä! Martina Aitolehti ja palomies-Kris viettivät romanttisen viikonlopun – uusi rakas on eri planeetalta kuin Stefan Therman!

Uutiset | 19.06.2020 07:01

Aikaisemmin tällä viikolla paljastui, että Martina Aitolehti, 37, näyttää toipuvan hyvää vauhtia erostaan kohuliikemies Stefan Thermanista, 33.

Seiskan tietojen mukaan kohukaunotar on löytänyt rinnalleen uuden ihastuksen.

– Martina on tapaillut Kris-nimistä komistusta, joka toimii palomiehenä Nurmijärven paloasemalla, lähipiiristä kerrotaan.

Lue myös: Yllätysromanssi! Erokohusta toipunut Martina Aitolehti iski tulikuuman palomiehen!

 

Viettäneet yhteisiä öitä

Kaksikon suhteen kerrotaan olevan vasta hyvin alussa, mutta yhteiset yöt ovat tulleet jo tutuiksi.

– Martina ja Kris viettivät toukokuun lopulla romanttisen viikonlopun Vierumäellä. He yöpyivät kahdestaan järven rannalla olevassa mökissä, Seiskalle paljastetaan.

Martinalla ja Krisillä oli yhteinen mökki Vierumäen-lomallaan.
Martinalla ja Krisillä oli yhteinen mökki Vierumäen-lomallaan.

 

Lue myös: Kuvat! Martina Aitolehti tyhjensi Stefan Thermanin kodin tavaroistaan - joukko miehiä apuna erodraaman keskellä: ”Jatkan kohti uutta ja tuntematonta!”

Lähipiirin mukaan Kris on Martinalle mieluinen uusi tuttavuus. Heitä yhdistää muun muassa treenaaminen ja terveelliset elämäntavat. Molemmat ovat myös koiraihmisiä henkeen ja vereen.

– Kris on oikeastaan aivan toiselta planeetalta kuin Stefu. Kris ei läträä viinan kanssa, ja hän on hyvin tasapainoisen oloinen mies, Seiskalle tuumataan.

Martinan ja Stefun liitossa on riittänyt käänteitä. Viime kesänä pari poseerasi onnellisena Valtteri Bottas Duathlonissa.
Martinan ja Stefun liitossa on riittänyt käänteitä. Viime kesänä pari poseerasi onnellisena Valtteri Bottas Duathlonissa.

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:KVPHOTO/Kristi VIlmunen, Vierumäki ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!