kasperi kapanen

Yhdistivätkö exät voimansa?! Kasperi Kapasen on-off rakkaat tukevat toisiaan somessa!

02.12.2019 21:01

Jääkiekkoilija Kasperi Kapanen, 23, on pyörinyt otsikoissa lätkäuransa lisäksi on-off parisuhteiden vuoksi. Suhde amerikkalaiskaunotar Paige Lorenzeen näyttäisi sammuneen jälleen, kun Kasperi bongattiin koripallo-ottelusta uuden näyttävän blondin kanssa.  

Lue myös: NHL-tähti Kasperi Kapanen deittailee näyttävää blondia - ex-naisystävä Paige Lorenze latasi täyslaidallisen somessa: Minä jätin, hän on roskaa, toivottavasti ei saa sukupuolitautia!

Tukea somessa

Kasperin tuorein ex-tyttöystävä on osoittanut viime aikoina tukeaan kiekkoilijan aikaisemmalle exälle, kanadalaismalli Annika Boronille. Paige on muun muassa tykkäillyt Annikan Instagram-kuvista, josta on pääteltävissä kaksikon olevan vähintäänkin väleissä keskenään. 

Lue myös: Kasperi Kapanen pokailee naisia Instagramissa! Tyttö lähetti kuvakaappauksen kiekkoilijan ex-tyttöystävälle - katso miten Annika reagoi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tell me more 🙄

Henkilön A⚡️ (@annikaboron) jakama julkaisu

Katkerat välit

Paige julkaisi Instagram Storyssaan kärkkäitä kommentteja Kasperiin ja kaksikon suhteeseen liittyen. Informaatiosta selviää, että suhde ei päättynyt sopuisasti. 

Lue myös: Kuumaa lemmiskelyä MM-kisaemännän kanssa! Näin Leijonat-tähti Kasperi Kapanen ja suomalainen pr-kaunotar muhinoivat yöllä baarissa – kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

XL mcdonalds cup on brand

Henkilön PAIGE (@paigelorenze) jakama julkaisu

Eron vahvistamisen lisäksi Paige listasi neljä tiedoksiantoa Instagram Storyynsa.

1. Minä jätin hänet.

2. Hän on roskaa.

3. Lopettakaa videoiden ja kuvien lähettely minulle. (Paige viittaa Kasperiin ja hänen seuralaiseensa).

4. Olen pysynyt hiljaa tästä koko tilanteesta jo hetken aikaa. Minä tein suhteestamme julkisen ja nyt olen täällä vain kertomassa, että Kasperi on nolannut minut. 

Lue myös: Ero? Kesällä onneaan avoimesti esitelleet Kasperi Kapanen ja Paige Lorenze poistivat yhteiskuvat!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!