kasperi kapanen

NHL-tähti Kasperi Kapanen deittailee näyttävää blondia - ex-naisystävä Paige Lorenze latasi täyslaidallisen somessa: Minä jätin, hän on roskaa, toivottavasti ei saa sukupuolitautia!

02.12.2019 11:26

Suomalaiskiekkoilija Kasperi Kapanen on eronnut. NHL-tähti ja amerikkalaiskaunotar Paige Lorenze paljastivat suhteensa viime keväänä, ja kesän aikana kyyhkyläiset vierailivat myös Suomessa.   

Nyt tilanne on se, että pari on eronnut. Vaikuttaa myös vahvasti siltä, ettei suhde päättynyt sopuisasti. 

Kasperi bongattiin sunnuntaina (1.12.) NBA-matsista naisseurassa. Kasperin seurana katsomossa istui vaalea ja näyttävä nainen, jonka kasvonpiirteet ovat hyvin samankaltaiset kuin Kasperin exällä Paigella!  

Lue myös: Erohuhut historiaa! Kasperi Kapasen ja mallirakas Paige Lorenzen rakkaus roihuaa taas - paljonpuhuva yhteiskuva julki!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎀💕👛💅🏼🤪🤪🤪

Henkilön PAIGE (@paigelorenze) jakama julkaisu

Kuten arvata saattaa, video Kasperista ja hänen seuralaisestaan alkoi levitä kulovalkean tavoin. Paige puolestaan kertoi tuhansille seuraajilleen, että hänen suhteensa Kasperiin on todellakin ohi. Eron vahvistamisen lisäksi Paige listasi neljä tiedoksiantoa Instagram Storyynsa.

1. Minä jätin hänet.

2. Hän on roskaa.

3. Lopettakaa videoiden ja kuvien lähettely minulle. (Paige viittaa Kasperiin ja hänen seuralaiseensa).

4. Olen pysynyt hiljaa tästä koko tilanteesta jo hetken aikaa. Minä tein suhteestamme julkisen ja nyt olen täällä vain kertomassa, että Kasperi on nolannut minut. 

paige lorenz

Paigen ja Kasperin ero on kirvoittanut useita kommentteja myös Paigen Instagramissa.

- Se oli nopeaa. Kasperi ja hänen uusi tyttöystävänsä näkyivät tänään televisiossa, kun he olivat katsomassa NBA-ottelua, Paigelle kirjoitettiin. 

Toisin kuin voisi luulla, Paige ei jäänyt tilanteessa sanattomaksi. 

- Yep. Hän ei pysty olemaan yksin. Toivottavasti hän ei saa saa sukupuolitautia, Paige vastasi. 

Edit: Korjattu sitaatti somesta ja otsikko kello 11:45. "Toivottavasti ei saa sukupuolitautia." 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!