Katso kuva!
kasperi kapanen

Kasperi Kapanen pokailee naisia Instagramissa! Tyttö lähetti kuvakaappauksen kiekkoilijan ex-tyttöystävälle - katso miten Annika reagoi!

30.04.2018 09:55

Suomalaisjääkiekkoilija Kasperi Kapanen on jo muutaman vuoden ajan luonut uraa NHL:ssä Toronto Maple Leafsin riveissä. Nuoren miehen suosio on ollut kovaa niin urheilupiireissä kuin naistenkin keskuudessa. 

Vuosi sitten Kasperi löysi rinnalleen kanadalaisen kaunottaren. Kasperi ja Annika Boron vaikuttivat pitkään onnellisilta, kunnes he erosivat viime syksynä. Joulun tienoilla pariskunta palasi yhteen, mutta onni ei kestänyt kauaa. 

Lue lisää: Erosivatko Kasperi Kapanen ja Annika-rakas jälleen kerran?! ”Haluan perheen ja lapsia!”

Kasper ei ole jäänyt tuleen makaamaan, sillä hän on viestitellyt Instagramissa ainakin yhden uuden naisen kanssa. Kyseinen nainen on puolestaan lähettänyt näyttökuvat eteenpäin Annikalle, joka päätti julkaista omalla Instagram-tilillään ottamalla kantaa tilanteeseen!

Annika Boron

- Teille, jotka lähettelette minulle kuvakaappauksia naisia Instagramissa shoppailevasta exästäni, LOPETTAKAA. Olen ihminen, miksi haluaisin ikinä nähdä jotain tällaista? Olen oma persoonani, ja koska minulla on seuraajia, se ei tarkoita, ettei minulla olisi tunteita. Olette väärässä, jos kuvittelette olevanne oikeutettuja puuttumaan elämääni. Tämä on kuvottavaa. Ja lopettakaa idolisoimasta ihmisiä vain heidän uransa vuoksi. Kasvakaa aikuiseksi. 

Näyttökuvan Annikalle lähettänyt nainen tiedustelee yksityisviestissä seurusteleeko kanadalaismalli vielä suomalaiskiekkoilijan kanssa. Kuvakaappauksesta ei paljastu Annikan vastaus, mutta varmaa on se, ettei nainen vietä enää öitään Kapasen kainalossa. 

 

Mindful

Henkilön Annika ♡ (@annikaboron) jakama julkaisu

 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!