fbq
Uutiset
04.02.2019 15:01
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Timo Korhonen
Wallu Valpio
Wallu Valpio viihtyy piilopirtissään laulajakaunottaren kanssa - Peppi-tytär, 15, on vaikeampi saada mukaan: "Täällä ei ole mitään coolia sen ikäisen mielestä!"
Uutiset
04.02.2019 15:01
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Timo Korhonen

Selviytyjät Suomi -tähti Wallu Valpio, 45, esittelee torstaina ilmestyneessä Seiskassa pienessä Anskun kylässä sijaitsevaa piilopirttiään.

Wallu vuokrasi noin 20-neliöisen asunnon parisen vuotta sitten punaisesta, taiteilijoiden asuttamasta Plevna-talosta. Upea puutalo on suojelukohde, jonka omistajat haluavat pitää mahdollisimman asutettuna, jotta se pysyisi hyvässä kunnossa.

Siksi Wallun vuokrakin on varsin huokea, vain 90 euroa kuukaudessa.

Lue lisää: Oho, Wallu Valpiolla salainen piilopirtti: Vuokra 90 euroa kuukaudessa - lähin kauppa 5 kilometrin päässä: "Absoluuttinen aivojen tyhjennyspaikka!"

– Tulen tänne usein yksin tai otan mukaani naispuolisen ystäväni Ulpun. 15-vuotias Peppi-tytär ei täällä niin hyvin viihdy, koska asunto on niin pieni, netti ei toimi eikä täällä muutenkaan ole hirveästi mitään, mikä olisi sen ikäisen mielestä jotenkin coolia, Wallu hekottaa.

Laulaja-lauluntekijä Ulpu ja Wallu ovat viihtyneet yhdessä jo hyvän aikaa. He saapuivat yhdessä vuodenvaihteen tienoilla helsinkiläisravintola Rymy-Eetun synttäreille.

Lue myös: Mediapersoona Wallu Valpio juhli laulajakaunottaren kanssa – kuva! ”Viihdymme yhdessä!”

Wallu ja Ulpu
Wallu ja Ulpu poseerasivat medialle yhdessä Rymy-Eetun synttäreillä.

– Annetaan Ulpun määritellä, mitkä välimme ovat, Wallu naurahti tuolloin.

– Olemme todella hyviä ystäviä. Viihdymme yhdessä, Ulpu paljasti.

Lue lisää: Wallu Valpion kanssa viihtyvä laulajakaunotar myöntää: Ikävöin Wallua Selviytyjät-kuvausten aikana! 

Ei tarvitse pelätä

Ansku on etenkin talvisin hyvin autio ja rauhallinen kylä, ja autio oli myös pieni filippiiniläinen saari, jonne Selviytyjät Suomi -kilpailijat viime huhtikuun lopulla sijoitettiin kuukaudeksi asumaan.

Seiska.fi:ssä avatussa Wiidakon Wallu -blogissa Valpio paljastaa kaiken kilpailun kulisseista.

– Selviytyjissä joutui olemaan kellon ympäri ennestään melko tuntemattomien ihmisten kanssa. Täällä Fiskarissa voin vain tuijottaa tyhjyyteen, eikä tarvitse jutella kenenkään kanssa, Wallu sanoo.

Lue myös: Wallu Valpio avautuu Selviytyjistä uudessa blogissaan: Lähti viidakkoon humalassa - tylyt ensianalyysit kanssakilpailijoista: "KUKA tuokin on?!"

– Täällä ei myöskään tarvitse pelätä, että joku eläin puree ja saatat menettää siksi jalkasi. Toki aina silloin tällöin pihapiirissä kulkee kaikenlaisia metsän eläimiä peurasta lähtien. 

LUE WIIDAKON WALLU -BLOGIA TÄSTÄ LINKISTÄ!