fbq
Uutiset
01.10.2020 14:40
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Wallu Valpio
Wallu Valpio avautuu uutuuskirjassa huumeista ja raisuista sekoilumaratoneista: "Pulveria oli aina tarjolla"
Uutiset
01.10.2020 14:40
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Mediapersoona Wallu Valpio avaa torstaina ilmestyneessä Minun Tieni -elämäkertakirjassaan avoimesti mennyttä elämäänsä ja kertoo myös vauhdikkaista vuosistaan erilaisten päihteiden parissa.

Kirjassa kerrotaan muun muassa monta päivää kestäneistä sekoilumaratoneista sekä siitä, miten elämänlaatu ja kunto oli toisinaan varsin rappiolla päihteiden takia.

Wallu kertoo kirjassa alkoholin lisäksi myös huumeidenkäytöstään ja sen tuomasta "ajan loputtomasta jatkumosta".

- Pulveria oli aina tarjolla halutessa, Wallu paljastaa kirjassa.

Lue lisää: Wallu Valpio ja 20 vuotta nuorempi salarakas paljastavat yksityiskohtia seksisopimuksesta uutuuskirjassa: "Olen ollut patterissa kiinni ja silmät sidottuina" - lue sopimuksen sisältö!

Päihdehuuruinen elämä ei vienyt Wallua kuitenkaan aivan turmioon, vaikka päihteet ovatkin olleet osa hänen jokapäiväistä elämäänsä koko aikuisiän.

 - Jossain välissä mitta tuli täyteen minullakin ja aloin väsyä loputtomaan päihteiden käyttöön. En kutsu sitä edes sekoiluksi vaan olemiseksi. Elämä oli pelkkää ajan tappamista keikkojen ja viihdetöiden välissä.

- Halusin jotain muuta. En halunnut myöskään tulla hulluksi tai kuolla. Kroppa ja psyyke eivät enää kestäneet tätä loputonta surmanjuoksua. Ja ne, jotka eivät karanneet paikalta, ovat tällä hetkellä heikossa hapessa tai kuolleita, Wallu kertoo suoraan kirjassaan.

Nykyään elämänsä kunnossa oleva mediavaikuttaja juo siideriä, kun siltä tuntuu, mutta kirjassa avatut raikulivuodet ovat historiaa.

- Onneksi, Wallun mukaan.

Lue myös: Niina jätti tylysti uuden miehen takia - Wallu Valpio puhuu uutuuskirjassa ensi kertaa suunsa puhtaaksi suhteesta ja erosta Niina Backmanin kanssa: "Ei ollut kivaa katsoa lehdestä valokuvia"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »