fbq
Uutiset
01.10.2020 08:52
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Wallu Valpio ja Niina Backman
Niina jätti tylysti uuden miehen takia - Wallu Valpio puhuu uutuuskirjassa ensi kertaa suunsa puhtaaksi suhteesta ja erosta Niina Backmanin kanssa: "Ei ollut kivaa katsoa lehdestä valokuvia"
Uutiset
01.10.2020 08:52
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Mediapersoona Wallu Valpio avautuu elämänsä vaiheista torstaina ilmestyneessä Minun Tieni -elämäkertakirjassa.

Kirja on täynnä huimia tarinoita mitä ihmeellisimmistä päihteiden höyryisistä reissuista Suomen julkkismaailmassa. Kirjassa Wallu kertoo myös avoimesti parisuhteistaan, seksiaddiktiostaan, pettämisistään, savuisista takahuoneista sekä päihdekokemuksistaan. 

Lue lisää: Luuhistui taksiin! Wallu Valpio sai vakavan sairauskohtauksen ja luuli kuolevansa - "Alkoi tuntua, ettei tästä enää selvitäkään"

Ensimmäistä kertaa elämässään Wallu avaa kirjassa myös hänen ja nykyään Radio Novalla juontavan Niina Backmanin (o.s. Heralan) suhdetta ja traagista eroa.

Kirjassa Niinan nimeä ei suoraan mainita, vaan hänestä puhutaan kirjassa nimellä Herkku. Wallu ja Niina alkoivat seurustella vuonna 2002, menivät myöhemmin kihloihin ja lopulta heille syntyi yhteinen tytär Peppi vuonna 2004. 

Pariskunnan suhde päättyi kuitenkin dramaattisesti. Minun Tieni -elämäkerran mukaan suhde tuli tiensä päähäni Niinan rakastuttua Huuma-ohjelman myötä nykyiseen aviomieheensä Lorenz Backmaniin.

"Huumaannuttava työpaikkaromanssi"

Wallu puhuu kirjassa ensi kertaa suunsa puhtaaksi erosta. 

- Nyt kun näin jälkikäteen ajattelee, niin tietysti harmittaa, kun selvisi, että kihlatulleni ja hänen miespuoliselle työkaverilleen kehkeytyi heti työpaikkaromanssi Huumassa. Ei ollut kivaa Kaisaniemen rockkonsertissa katsoa lehdestä valokuvia, joissa lapseni äiti oli ”työmatkalla” Kultahietikolla Bulgariassa uuden ”ystävänsä” kanssa, Wallu sanoo.

Lue myös: Uusi rakas?! Wallu Valpio matkusti naisseuralaisensa jalat sylissä – kuva!

Wallu Valpio

- Tästä huumaannuttavasta työpaikkaromanssista vielä sen verran, että olen jo aikoja sitten lyönyt kättä päälle tämän lapseni äidin nykyisen puolison kanssa. Itse siis jouduin jätetyksi ja rannalle ruikuttamaan, ja ketutti niin maan penteleesti. Hommasin lapseni äidille työpaikan ja palkkioksi sain potkut pyllylle. Tokihan minussakin oli vikaa yökerhoseikkailujeni ja aiheuttamani mielipahan takia, Wallu paljastaa kirjassa.

Nykyään ex-pariskunta on hyvissä väleissä ja heidän elämässään puhaltavat tahoillaan omat tuulet.

- Hankalahkon alun jälkeen olemme tavanneet lapsemme elämään liittyvissä tapahtumissa lastentarhassa, koulussa ja sukujuhlissa. Yhteishuoltajuudesta ei ole tarvinnut tapella, Wallu kertoo.

Wallun ja Niinan tytär Peppi on tätä nykyä lukiossa.

Niinalla ja Lorenzilla on kaksi yhteistä lasta. He menivät naimisiin vuonna 2011.
Niinalla ja Lorenzilla on nykyään kaksi yhteistä lasta. He menivät naimisiin vuonna 2011.