Uutiset

Vuoden iskelmätulokkaan Mikko Harjun kappaleiden sanoista on tehty yli sata tatuointia: ”Olen tosi iloinen, että olen luonut tähän maailmaan jotain sellaista, joka tuo ihmisille toivoa”

02.04.2018 20:02

Laulaja Mikko Harjun, 26, ura on vahvassa nousukiidossa. Tästä on todisteena muun muassa helmikuinen palkitseminen Tampereen Iskelmä-gaalassa vuoden tulokkaana.

– Viime vuosi oli hyvä, mutta totta kai oli stressiä. Kävin tammikuussa ensimmäistä kertaa Balilla lomailemassa. Joogasin ja söin puhdasta luomuruokaa, jota rakastan, ja kun tulin sieltä takaisin, stressi oli poissa, Mikko kertoo.

Lue myös: Laulajalupaus Mikko Harju paljastaa: Näin päädyin esiintymään Nanna ja Jere Karalahden pojan ristiäisiin!

Vastaan faniviesteihin

Mikon useiden hittien sanoma on jäänyt elämään. Ihmiset ovat ihastuneet lauluihin jopa niin paljon, että ovat tatuoineet ihoonsa kappaleiden sanoja.

– Tuntuu uskomattomalta ja liikuttavalta, että ihmiset haluavat kantaa loppuelämänsä ihollaan tekstiä, jonka olen kirjoittanut aikoinaan paperille. Olen tosi iloinen, että olen luonut tähän maailmaan jotain sellaista, joka tuo ihmisille toivoa ja hyvää fiilistä. Kappaleideni sanoista tehtyjä tatuointeja on noin sata, Mikko paljastaa.

Lue myös: Salkkari-Janne Saarinen viettää opiskelijavapun: Jätkäporukalla saattaa vierähtää monta päivää!

Hänelle satelee runsaasti faniviestejä tuntemattomilta ihmisiltä.

– Olen iloinen, että ne ovat ennen kaikkea kiitosviestejä. Pyrin aina vastaamaan kaikille, koska ilman kuulijoita en olisi tässä.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!