Uutiset

Salkkari-Janne Saarinen viettää opiskelijavapun: Jätkäporukalla saattaa vierähtää monta päivää!

28.04.2017 09:00

Salatuissa elämissä näyttelevä Janne Saarinen on salaperäinen musiikkiurastaan. Hän on työstänyt kaikessa hiljaisuudessa musiikkia Arttu Wiskarin levy-yhtiön studiolla.

- Haluaisin niin kertoa, mitä on tulossa, mutta en voi. Olen käynut laulamassa studiolla, Janne kertoi Seiskalle Granonin ja Suomen Urheiluliiton järjestämässä juoksuteemaisessa hyvinvointi-iltapäivässä eilen tiistaina.

Janne on löytänyt ympärilleen kaveriporukan, johon kuuluu laulajalupaus Mikko Harju ja Aino-Kuutamo.

- Meillä on kolmen kopla. Olemme todella läheisiä. Pidämme huolta toisistamme.

Janne suuntaa vapuksi Vaasaan jätkäkavereidensa luokse.

-  Olen hommannut opiskelijahaalarit, vaikka en ole opiskellut lukion jälkeen mitään. Lukion jälkeen olin vuoden armeijassa ja pian sen jälkeen aloitin Salatuissa elämissä. Sain haalarit lainaan ystäväni äidiltä.

Oletko kova juhlimaan?

- Olen mä! Tykkään juhlimisesta. Jätkien kanssa saattaa mennä monta päivää, emmekä välitä kellosta mitään. Jos valitsen paikan oikein, niin pystyn juhlimaan kaikessa rauhassa Salkkari-julkisuudesta huolimatta. Kyllä käyttäytymiseni on erilaista yökerhossa kuin mökillä frendien kanssa. Osaan juhlia myös ilman alkoholia!

Salattujen elämien rinnalla Janne kertoo käyneensä koekuvauksissa. 

- Olen hakenut kameran edestä rooleja. Haluaisin tehdä kaikkea, mutta aikataulut ovat rajoitteena. Teatterirooleihin hyppääminen on mahdotonta, sillä olen päivät ja illat kiinni Salattujen elämien kuvauksissa.

"Olen festivaalieläin"

Tulevana kesänä Jannea ei nähdä kesäteatterin lavalla.

- Halusin pitää vapaan kesän, sillä olen festivaalieläin. Olen menossa ainakin Ruisrockiin, Weekendeille, Blockfesteille, TammerFesteille ja Porin Jazzeilla. Oman bändin kanssa teemme muutamia yksityiskeikkoja.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!