Johanna Tukiainen

Voi ei, Tuksu! Johanna Tukiaisen selvät päivät päättyivät karusti Alanyassa: ryyppäsi rutosti, ei maksanut juomisiaan – kuvat!

29.09.2017 04:11

Vuoden päivät sitä kesti. Raitistuneen Johanna Tukiaisen selvät päivät päättyivät viime viikonloppuna Turkin Alanyassa, missä kohublondi retkahti jälleen juomaan.

Seiskan toimitukseen on suorastaan tulvinut silminnäkijähavaintoja, joiden mukaan Johanna olisi viettänyt auringon alla hyvinkin railakkaan viikonlopun.

TAUSTAA: Raitistunut Johanna Tukiainen retkahti vuoden aikana vain kerran!

TAUSTAA: Markku-isä Tuksun raitistumisesta: Pelkäsin hänen henkensä puolesta!

– Vedimme perjantaina päiväkännit Johannan kanssa. Samana iltana kumosimme porukalla vielä viinipullonkin, jota hän ei suostunut maksamaan, eräskin Suomi-turre harmittelee Seiskalle.

Johanna Tukiainen retkahti juomaan Turkin Alanyassa.

Toimitukseen yhteyttä ottanut vinkkaaja kertoo kostean tapahtumasarjan käynnistyneen perjantaina (22.9.) aamupäivällä, kun tutunnäköinen blondi purjehti paikalliseen markettiin ostamaan siideriä.

– Marketista tultuaan Johanna istahti yksin viereiselle terassille. Häntä kävi hieman sääliksi, joten menimme hänen juttusille ja pyysimme liittymään seuraamme.

Sekalainen seurakunta löysi pian yhteisen sävelen.

– Istuskelimme siinä aurinkoisella terassilla ja juttu alkoi luistaa. Vetäisimme sitten spontaanit päiväkännit!

Johanna Tukiainen retkahti juomaan Turkin Alanyassa.

Jossain vaiheessa Suomi-turret alkoivat kiinnittää huomiota Johanna juttuihin, jotka menivät ”hieman omituisiksi.”

– Jos ihan suoraan sanotaan, niin minusta Johannalla ei ole kaikki kotona. Hän muun muassa tilasi ruokaöljyä pöytään, alkoi puhella kielillä ja halusi sitten sivellä sitä öljyä tatuointieni päälle, Alanyasta kerrotaan.

Miksi ihmeessä?

– Kuulemma manatakseen demonit pois! Johanna teki myös ristinmerkkejä ja puhua pulputti kielellä, jota emme ymmärtäneet.

Episodi ei kuitenkaan estänyt porukkaa kokoontumasta illalla uudelleen yhteisen ehtoollisen ääreen. Tarkemmin sanoen kyseessä oli viinipullo, jonka Johanna ja uudet turistituttavuudet jakoivat keskenään.

– Laskun tullessa Johanna ilmoitti yhtäkkiä, ettei hänellä ole rahaa maksaa. Se hermostutti meitä muita ja teimme Johannalle selväksi, ettei hän voi tulla ravintolaan juomaan viiniä, jollei hänellä kerran ole rahaa.

Lopulta muu seurue suostui maksamaan Johannan osuuden. Orastava riita oli estetty – roihahtaakseen vain pian uudelleen.

Johanna Tukiainen retkahti juomaan Turkin Alanyassa.

Välittömästi viiniepisodin jälkeen ravintolasta poistunut seurue pani merkille, kuinka Johanna paineli toiseen ravintolaan ja osteli muina naisina purtavaa itselleen.

– Silloin meni hermot. Rähjäsin hänelle ja kysyin, miten ihmeessä hänellä on muka varaa ruokaan, kun ei vielä äsken ollut viiniin! Sitten hän alkoi selitellä ja vippasi lopulta viiniosuutensa, Seiskalle äristään.

Rähjäämiseen päättynyt ilta jätti pahan maun suuhun, muttei niin pahaa, etteivätkö Suomi-turret olisi heti seuraavana iltana suunnanneet seuraamaan Tuksun keikkaa. Lopulta sekin jätti kuulemma vain luun käteen.

– Jonkun napatanssijan jälkeen esiintynyt Johanna heitti vain kaksi biisiä, joiden jälkeen hän ilmoitti, että keikka jatkuisi vasta tunnin päästä. Sitten Johanna paineli baarin puolelle juomaan siideriä, eikä monikaan jaksanut enää odotella häntä.

– Pohjimmiltaan hän on varmasti hyvä ihminen, mutta mielestämme hän tarvitsisi apua.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus, lukijan kuvat

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!